Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.717
- Поени од реакции
- 22.862
Ајде кој е најдобар кладач, за утре нека типува едно скромно ливче. Од 20 до 25 коефициент. Колку да се извадам за денешниот лош ден.
se zaebavash a?Ајде кој е најдобар кладач, за утре нека типува едно скромно ливче. Од 20 до 25 коефициент. Колку да се извадам за денешниот лош ден.
Јок, не ми оди и сакам да го разбијам малерот. Се надевам овде има попаметни.se zaebavash a?
Sent from my U8180 using Tapatalk 2
Ајде кој е најдобар кладач, за утре нека типува едно скромно ливче. Од 20 до 25 коефициент. Колку да се извадам за денешниот лош ден.
Па за мене ова е апла скромно.Не насмеа во овие тешки времиња...
40-50 коеф. е скромно. Јас никад не уплаќам испод 5 милиона добивка да ми носи ливче.Па за мене ова е апла скромно.
Изгледа затоа јас не можам да фатам долго време. Испод 40-50 коеф. ретко уплаќам.
Најди ми некој 2 коеф што ќе ми даде посигурно па среќен ќе бидам, a не ти бараш 20 прво ми падна на памет дека тролаш кога прочитав.Па за мене ова е апла скромно.
Изгледа затоа јас не можам да фатам долго време. Испод 40-50 коеф. ретко уплаќам.
Neka ja igrase denes Real 10+ ete mu 20 koeficient40-50 коеф. е скромно. Јас никад не уплаќам испод 5 милиона добивка да ми носи ливче.
Овдека луѓе 2 коефициент не можат да фатат и 20-25 бараш
Многу тешко се фаќа 20-25 коеф
За утре Атлетико 2-2 & 3+ или СП2.Најди ми некој 2 коеф што ќе ми даде посигурно па среќен ќе бидам, a не ти бараш 20 прво ми падна на памет дека тролаш кога прочитав.
Абе денес луѓето пари и пари уплаќаат на 2-3 утакмици по 1.1, 1.2 пари да фатат и пак неможат, тој бара 25 коефициентПа за мене ова е апла скромно.
тоа е тоа што сакам да го кажам, еве некое време така играм 2-3 утакмици да има 2-3 коеф, и пак тешко оди.Абе денес луѓето пари и пари уплаќаат на 2-3 утакмици по 1.1, 1.2 пари да фатат и пак неможат, тој бара 25 коефициент