Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
ма не бе не е хумано ова, вчера само челзи гг ај сега денес сити.

M

Mamba.

Гостин
Фаќам Осасуна, Ливорно и Зулте Т1 2+ уште Милан да влезе Т1 2+ зимам 1100 :icon_lol:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ах МИлан Милан како успеавте од Лацио гол да примите крвта ваша да ви ебам ах...знаев дека ќе ме заебат кај ги пишав кај се запустив

А

Атомската мравка

Гостин
2-2 ке заврши таа, најверојатно...
Аууу, каква БОМБА од гол, ау ау ау... Јебеш и Стариџ и Санчез... гол на месецот, според мене...
Сепак само 3-3 нема седми гол, битно дадоа за израмнување колку да ме заебат за кец :rolleyes:

M

Mamba.

Гостин
Милан се ДА ВИ ЕБАМ па и ноа робињо убава последна шанса упропасти да му ебам матер ретардирана

Толку глуп фудбал неам видено у пичку матер 1-1 е последни неколку минути они си играат полека мислиш водат резултат држат да му ебам матер пак на една и пак на најмалиот коефициент

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Од по нејменстрим екипиве од топ лигиве Сасуоло-Удинезе 2 или Х2 како уште посигурно.
Удинезе се многу слаби сезонава, не ги играјте утре.
Коментарот на Стефан е сигурен доказ дека утре Удинезе ќе си влезе лагано.
(y)

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Да ти ебам мртвата утакмица ај што не заврши гол гол па не дадоа ни еден ебан гол еден да дадоа парите ќе си ги врнев.
За утре
Вилареал 1
Рома 1
Атл.мадрид 2

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Димитров - Фоњини ја играв 1, пишуваше оти почнува во 17:00, ја уплатив во 16:59:28, :D а таа почнала во 16:40. И сеа ми ја уплатија, а веќе Димитров го земал првиот сет. :D Ќе ми ја важат во случај да фатам или ќе ја намалат добивката за 1,45?

Иначе освен неа ги имам уште Валенсија 1, Сосиедад ГГ, Милан ГГ, Реал ГГ4+ и Наполи ГГ3+. Ептен тешко да фатам, ама да си прашам. :D
:facepalm:

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Монако да ви падне стадиот шупаци едни глупи!!! Ја врзав x2 со Реал 5+ на едно и на друго Монако дава гол со Реал 4+ и ме поебаа :mad:

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
На едно само мизерииве Валенсија, на друго само Каљари и тоа 1х ја имав, и на едно сеа ја чекам уште Реал, се надам нема да заебат.

А

Атомската мравка

Гостин
Симона Халеп, би требало да има 1.30-1.40 коефициент...
Милан 1х, иако ке игра со комбинирана одбрана, Лацио во последни 4 меча даде 3 гола...
Милан има само 2 пораза во 20 меча дома одиграни...
Тоа барем ја планирам да играм меѓу другото... Реал и 7+ ке се проба.
1.jpg

Се надевам ги изгоре :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ајде да дебитирам вечер со НБА. Вчера не се кладев, затоа што обично го избегнувам првиот ден во НБА. Најверојатно ќе сум паднел на Клиперси хендикеп.

Филаделфија - Мајами 2 хендикеп (-10.5)
Мајами прв кандидат за шампион, Филаделфија според мене најслабата екипа во лига. Летово се откажаа од Бајнам, иако не одигра ниеден натпревар за нив. Го пуштија и Џру Холидеј, нивниот далеку најдобар играч минатата сезона. Целта на тимот мислам дека е јасна, а тоа е да бидат што полоши. Очекував 15.5 хендикеп, добив доста помалце и одма го земам.

Кливленд - Бруклин 2
Доста промени кај Бруклин за новата сезона. Прво Кид се пензионираше и стана тренер. Тука е и трејдот со Бостон, по кој Бруклин ги доби Гарнет, Пирс и Тери. Несомнено квалитетот е на страна на Бруклин, само прашање е колку се уиграни сите тие нови играчи (дојде и Кириленко). Во предсезоната беа доста добри (5 победи и 2 порази), последната победија околу 20 разлика против Мајами.
Кливленд без некои огромни промени, освен доаѓањето на Бајнам кој мислам дека нема да игра уште некое време. Бруклин ги доби сите дуели минатата сезона против Кливленд.

Детроит - Вашингтон 1
Детроит може да биде доста добра екипа оваа сезона. Во тимот се врати легендата Билапс, ги земаа Датоме, Џенингс и секако Џош Смит. Монро и Драмонд поискусни за една година. Според имиња ова е сасвим солидна екипа, која би требало без некој проблем да го победи Вашингтон. Лани со доста послаба екипа Детроит победил на сите утакмици, па не гледам причина зошто да не би победиле и денес.
Вашингтон без некоја промена си остана подпросечна екипа и за новата сезона.

Њу Орлеанс - Индиана 2 (+1.5)
Добро, Њу Орлеанс зема неколку квалитетни играчи како Холидеј и Еванс, ама според мене не можат да бидат фаворити против Индиана. Индиана можеби нема некои страшни индивидуалци, ама се ептен уиграна екипа која со тимска игра може да го победи секој тим. Добар доказ е ланското конферециско финале против Мајами, кога беа одиграни 7 утакмици.
Под кош Пеликанциве немаат никакви шанси против Хиберт и Вест.

Коефициент околу 10.

Како и обично очекувам да паднам на една утакмица :D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.985
Поени од реакции
7.128
И мене ме накурчија Милан ама на тоа ливче ме ебаа и Џенова, на 2+ еј :tapp: па затоа и не им се лутам толку, пошто ги фатив на друго ливче ГГ, кај шо ја чекам само уште Рома утре ГГ. Инаку мој совет баталете веќе играње на “очигледни“ фиксови на т.н. фаворити со коеф 1.3-1.8. Поарно видете ако ви одговара да ја изиграте ГГ или ГГ3+ или друго нешто на голови пошто киксаат/местат ненормално.

Kajgana Shop

На врв Bottom