НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Klipers so vtora brzina za sega..Ako stisnat pojako double digit..

Edno ne mi e jasno,zasto nekoi ekipi se nafatija da go zemat Nick Young? :pos:
Многу наликувал на Коби у начинот на игра,така викаат:D,одвај чекам да ги видим двајцата у игра:pos::pos:.
--- надополнето: Oct 30, 2013 4:23 AM ---
Инаку Јанг би бил корисен играч,само како играч од клупа.

Kako bagrem e J.Hill!Kako gi vrati so ofanzivnite skokovi..

Skoro pola od kosevite na LAL gi postignaa igracite od klupa..

Paul "nezainteresiran" deluva.Go nema Kobe.

14 kosa za 2 minuti wow. (y)

Наша мала шутерска клиника,пеглај ги гадојте:vozbud::vozbud:
--- надополнето: 30 октомври 2013 во 06:03 ---
Хаххаах им удреа секс со втора постава:pos::pos:

Ili gi preceniv Clippers ili pak na rezervive na LAL im se pogodi denot.

Da ne bese Hill ne go dobivaa natprevarov.Koga najmnogu trebase toj se pojavi i napravi kasa popara pod obracot.

Inaku Henry,usinarot i Meeks super partija odigraa.Henry me potseka na Brown so taa eksplozivnost.

Dobra tranzicija imaat!

Nad 75 kosa klupata. :pos: :pos:

Doc go secna J.J strasno loso.Go zalepi za klupa i sega ne moze sut da pogodi.

Dudley nisto dobro ne pokaza.Vo odbrana go rasturija,premnogu spor.

LAL (y)

Хахахаха мочај ги “ѕвездите“ бре, да им се намочам у тоа упуваниот тим. Кејман им се смее од клупа, прајслес :pos:

Едит: Бош у свој стил со тоа фаците при доделувањето на шампионските прстени ноќеска :pos:
1384172_10151685692081006_1580398884_n.png

Мајами ептен силно влегоа вчера. Прва четвртина почнаа добро со украдена топка и од таму мислам дека цели 6 мин немаа дадено поен. Али 2/4 беше EPIC , 17-0 серија , 22 поени разлика и практички го решија дуелот.

12 разлика не е многу но сепак беше блоуаут, во 2/4 чикаго ништо не успеа да погодат а мајами се живо погодија. На крајот пробаа да се вратат ама ништо. Да немаа толку проблеми со фаулите денг и батлер можеби и друг ќе беше резултатот. Бузер беше невидлив синоќа, 31-7, само не знам дали ќе продолжи вака да игра, заедно со батлер се единствени светли точки од синоќа.

Леле Лејкерс во последна четвртина :drk:
Џорџ Хил животиња под кош, животиња! Браво браво, мило ми е за победата на Лејкерс, иако мислев како и скоро сите дека Клиперс лесно ќе го добие дуелот али клупа Лејкерса не даје тако лако! Шо би рекол Срѓан..

Дечки мала помош ако можи за лиг пасот. До лани на интернационалниот ilp.nba.com можев да гледам и снимки од натпреварите ама сега ме носи на америчкиот и бара субскрајб. Барем додека е без пари да се изнагледам нба на ХД слика. :)

Дечки мала помош ако можи за лиг пасот. До лани на интернационалниот ilp.nba.com можев да гледам и снимки од натпреварите има сега ме носи на америчкиот и бара субскрајб. Барем додека е без пари да се изнагледам нба на ХД слика. :)

Мислам дека се што треба е да си логиран. Не би требало да имаш проблеми оваа недела да си гледаш без пари и во живо и снимки барем од последниот ден-два. Инаку колку што сфаќам јас нема веќе класичен international LP,сега има само обичен и премиум.

Мислам дека се што треба е да си логиран. Не би требало да имаш проблеми оваа недела да си гледаш без пари и во живо и снимки барем од последниот ден-два. Инаку колку што сфаќам јас нема веќе класичен international LP,сега има само обичен и премиум.

Се снајдов, плаќањето за ЛП било на 6ти ноември и треба да се регистрираш сега со картичка и на 5ти да ја откажиш претплатата.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom