Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Шварцер
Азпиликуета Кејхил Луиз Бертранд
Есиен Микел
Вилиан Мата Де Брујн
Ето

Ако не е овој составот (плус минус 1 или 2ца јас Петар не се викам :D)

Чех
Азпи, Луиз, Тери, Кол
Есиен, Микел
Вилиан,Мата, Азар
Ето
(одамна не сам погодувал) :D

Јас бев еден од најголемите хејтери на Торес во овој фан клуб, и против неговиот трансфер уште од самиот почеток.

Браво Торес!!!

Јас бев еден од најголемите хејтери на Торес во овој фан клуб, и против неговиот трансфер уште од самиот почеток.

Браво Торес!!!

Сеа ќе ти влета Џизер ко на мене, и ќе ти рече дека си најголем хипокрит на форумов! НЕМОЈ!
Се заебавам Џизер, no hard feelings:icon_mrgr:

Сеа ќе ти влета Џизер ко на мене, и ќе ти рече дека си најголем хипокрит на форумов! НЕМОЈ!
Се заебавам Џизер, no hard feelings:icon_mrgr:

И после не ни чинела државава. Па нема да ни чини кога не се цените. Ќе му кажеш дека ќе биде втор најголем после тебе. Секогаш ставај се на прво место.

Искрено,одсекогаш сум го сакал Торес како играч,и кога промашувал празен гол,и кога давал голови,ама денес заслужи да ја заврши партијата со гол.Вака не сум се радувал од голот на Дрогба против Баерн.

Секоја чест,ми го исполни срцето до горе,сто пати го гледав голот на Youtube.Сега полн е со самодоверба,очекувам да распали,допрва следува вистинското од него. :cuc:

А да почекаме уште 1 месец ? Еве од утре до 30 ноември ако вкупно има повеќе од 3 гола значи е топ. Ако не пак по старо ќе испадне. Имал многу вакви партии Торес.

А да почекаме уште 1 месец ? Еве од утре до 30 ноември ако вкупно има повеќе од 3 гола значи е топ. Ако не пак по старо ќе испадне. Имал многу вакви партии Торес.
Е ова вреди. Да се надеваме дека Торес ќе заигра како што треба, ама да не брзаме, како викаат една ластовица не прави пролет. Есен сме, ипак.

Уште една слика која драгонски веќе ја стави ако не се лажам :D

5531587269_69c90b91a5_b.jpg

10th April 1970: A group of boys celebrate the upcoming FA Cup Final between Leeds United and Chelsea at Wembley with a match of their own in Chelsea's Slaidburn Street

Тери според мене заслужува највисока оцена од сите во одбрана.
Aerial Success :eek: Воздушен дуел не добија но во офанзивен ни во дефанзивен дел, а по успешни биле. Ма немој да ме је*еш.
И поседот не е точен.

Иначе вчера како што видовте одма после утакмицата имаше тренинг на СБ за да можат да се спремат за Арсенал. Мурињо рече дека тие што играа против Сити (со ова сигурно мислеше на тие што беа стартери) нема да играат против Арсенал. Со тоа веќе може да се оформи тимот кој ќе игра.
Јас очекувам Калас да ги добие првите минути. Вчера и за прв пат од кога почна сезоната го видов, седеше таму позади. Во средина супер ќе беше да ни беше тука Ван Гинкел. Вака немаме баш опции и најверојатно ќе играат Есиен и Микел. Значи тимот според мене би бил:

Шварцер​
Азпиликуета - Калас - Луиз - Бертранд​
Микел - Есиен​
Де Брујн - Мата - Вилиан​
Ба​
Ба добива најмалце шанси па затоа очекувам утре да го стави него, ама ништо чудно и со Ето да почне.​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom