Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
OnaQo7f.png

Последни 8 меча 21 даден гол и 3 примени. И после сме имале слаба одбрана и анемичен напад :D

(има уште еден меч над тој со Свиндон што не се гледа)

5532171816_e91696ebf2_b.jpg

May 19, 2007: John Terry of Chelsea lifts the FA Cup trophy following the FA Cup Final match sponsored by E.ON between Manchester United and Chelsea at Wembley Stadium

За златна топка од Челзи номиниран само Еден Азар. Да се надеваме дека во некоја од наредните години ќе има и други номинирани, па и некој од наште младичи да ја земе. ;)

Мислам дека Хазард има потенцијал да ја земе за некои 4-5 години.

Те една статистика за Лампард во последните неколку години.10552752674_af68bb8686_o.png

Јас сум прилично сигурен дека Де Брујн нема да игра вечерва. Ќе игра Мата, нели како дел од вториот тим на Челзи и второкласен играч, Вилиан, Ето, Рамирес и Микел/Есиен. За другите не знам.

Сакам да ги победиме вечерва, победа против ривал во кое било натпреварување е добра сама по себе. Само ако не победат во сабота против екипата без никаква концепција, најбош во цела лига, тогаш џабе ќе им биде и победата против Сити и вечерната евентуално.

Јас сум прилично сигурен дека Де Брујн нема да игра вечерва. Ќе игра Мата, нели како дел од вториот тим на Челзи и второкласен играч, Вилиан, Ето, Рамирес и Микел/Есиен. За другите не знам.

Сакам да ги победиме вечерва, победа против ривал во кое било натпреварување е добра сама по себе. Само ако не победат во сабота против екипата без никаква концепција, најбош во цела лига, тогаш џабе ќе им биде и победата против Сити и вечерната евентуално.

Нема шанси Рамирес да игра.

Ба/Ето
Вилиан - Мата - Де Брујн
Микел - Есиен
Бертран - Луиз - Калаш/Кејхил - Цезар
Шварцер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom