Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Ич не ми се погаѓа терминов иначе ќе ве дружев. Следечи пУт :)

Можно е да остануваат/остануваме до покасно, па можеш да направиш еден pass-by, или мислеше на порано?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Можно е да остануваат/остануваме до покасно, па можеш да направиш еден pass-by, или мислеше на порано?
Ц, никако не одговара иначе не би било проблем и покасно да дојдам :/

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Јас доаѓам за саат време :)
Леле Тончи сеа ми текна коа те заебав за една нова година коа треаше да идеме појманеам каде а ја изумив дека сум те договорил и си договорив друго! Сеа шо се присеќам само Срце ме боли!! Немаш поим колку се јадев, и сеа дури ми е тапа ((:)
У земјава ли си бе царе?

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
@Stefan-Kobe - Aј што ротиравме седишта колку што е можно, ама таман седнав бре до вас, ти на заминување. Ова не се важи, на следна да останеш повеќе :D.

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
некој некого зезал :pos:

....нема зезање...само будење на креативноста
--- надополнето: 25 октомври 2013 во 09:36 ---
море пиши таму за први мај да се запукаме некаде на цел ден :D

....и Штип е далеко ако тргнеш пеш, а не први мај.....не мора да се чека први мај....пред некој ден на Kooperativa му објаснував дека ми се мота идеја во глава за една еднодневна собиранка.....малку дружба и зезање во воз, малку пешачење, малку пикник, многу фотографирање и многу форумско дискутирање без страв од банови

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
....нема зезање...само будење на креативноста
--- надополнето: 25 октомври 2013 во 09:36 ---

....и Штип е далеко ако тргнеш пеш, а не први мај.....не мора да се чека први мај....пред некој ден на Kooperativa му објаснував дека ми се мота идеја во глава за една еднодневна собиранка.....малку дружба и зезање во воз, малку пешачење, малку пикник, многу фотографирање и многу форумско дискутирање без страв од банови
Велес на пример ? :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom