Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810
За у колку саат остана сега? Мене ми одговараа и покасно, само да се договориме и преброиме :)

S

StormRage

Гостин
guyz, ае дефинирајте шо ќе се дешава, стварно нема смисла ваму таму онаму ова време тоа време... кој сме шо сме колку сме... каде кога.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
guyz, ае дефинирајте шо ќе се дешава, стварно нема смисла ваму таму онаму ова време тоа време... кој сме шо сме колку сме... каде кога.

Тие што ве спомнав + Клипче и Stefan-Kobe. За време еве нека е 19:30 како што се договоривме, пред Тримфална.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
deal, иначе ве бојкотирам ако се смени нешто :D

Не мењааме нишо :D.
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 19:26 ---
Со се wiksa сме 12 души. Да се јавувам да резервирам или?

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
У реду е 19:30 ама мене поеќе ме кејфа Ајриш :D

Али и Торос е океј се додека седиме надвор пошо не ми се седи унатре со мирисот на манџурии XD

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Само глеајте да нема промени на време/место на чекање у последен момент пошо може да не примети некој.

Ако нешто се мења нека биде сега.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
И јас доаѓам, само на роденден сум потоа и ќе си одам порано околу 9 15. :)
За Хазард следен пат, јас организирам ако сакате, деноиве ќе ја проверам цената, зошто и јас не сум била таму одамна. :)
Штета што сте играле билијард без мене.​
Бтв, нејќев седење надвор ради ладново, ама ај, ќе се изнаоблечеме, нека дојде самојадот. :)

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606

Наводно ќе биде топло деновиве, така да не е лошо и надвор да бидеме.

Друго, одма после филмот бевме да играме билјард, ти рече не можеш да филмот, автоматски земавме дека нема да можеш и на афтер-активностите да не дружиш. За следниов пат, дефинитивно во спротивни тимови да се ставиме :D. Имаш искуство или?

Член од
11 април 2012
Мислења
4.779
Поени од реакции
5.544
И јас доаѓам, само на роденден сум потоа и ќе си одам порано околу 9 15. :)
За Хазард следен пат, јас организирам ако сакате, деноиве ќе ја проверам цената, зошто и јас не сум била таму одамна. :)
Бтв, нејќев седење надвор ради ладново, ама ај, ќе се изнаоблечеме, нека дојде самојадот. :)
за хазард има купони некој саат време билијард плус 2 кафинја и 2 сока за 150 денари само не видов до кога важат.

Шкорпи ме мрзи да ти барам пост кај што прашуваш дали идам еве ти потврдувам немај гајле.

Веројатно нема да мора да сме пренаоблечени зашто не е толку ладна најавата е сеа за у 12 саат ако си идеме незнам :) И без грижи за самоједот ке имаш и повеке од доволно за гњавење на располаѓање ти се еден од 2 годинки и едно од 3,5 месеци (ке те дружат затоа и пишав неам на кој да ги оставам па морам да ги носам со мене):P

Kajgana Shop

На врв Bottom