Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Јас идам само ако доаѓаат самоједите на викса. :icon_lol: Шала настрана, не знам дали би доаѓала пошо се целодневни тие настани. :)

Него интересно е како @kooperativa мислеше дека уствари Шкорпи бил најопијанетиот на минатата собиранка. :P

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Јас идам само ако доаѓаат самоједите на викса. :icon_lol: Шала настрана, не знам дали би доаѓала пошо се целодневни тие настани. :)

Него интересно е како @kooperativa мислеше дека уствари Шкорпи бил најопијанетиот на минатата ПИЈАНКА. :P

корегирано

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601

Него интересно е како @kooperativa мислеше дека уствари Шкорпи бил најопијанетиот на минатата собиранка. :P
е сега се издаде :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.917
Поени од реакции
116.332
@Stefan-Kobe - Aј што ротиравме седишта колку што е можно, ама таман седнав бре до вас, ти на заминување. Ова не се важи, на следна да останеш повеќе :D.
Морав да одам договорен бев инаку ќе останев повеќе. :) Ај следен пат цела вечер останувам. :D
Инаку позитивно мислење имам за сите што ги запознав вчера, баш фини и пријатни луѓе имало на форумов. Со некои немав можност да правам многу многу муабет, ради тоа што седевме далеку, еве пример Шкорпион, Аце Калеб и Кајзер мислам беше, али како што реков у наредна прилика повеќе. :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Вчера ептен добра собиранка имаше, кејф ми е што се запознав со сите што беа и се гледаме пак :D

Ја не ротирав па со тие што не сврзав два реда муабет ќе биде следната, ептен се зазборевме за Млади Бунтовници на другата страна и затоа :pos:

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.921
Поени од реакции
11.297
Морав да одам договорен бев инаку ќе останев повеќе. :)
Оправдано, видов дека те чекаат некои мачиња таму :D Иначе не стигнавме за некои спортски настани да помуабетиме, некст тајм :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Оправдано, видов дека те чекаат некои мачиња таму :D Иначе не стигнавме за некои спортски настани да помуабетиме, некст тајм :)

Сега е и повеќе од оправдан зошто заминал порано :D.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Ти држи ја слабата фаца, женските сакале машки со коски на лицето... but wait, an error occurred :D

Инспирација за нов ник - Заоблениот. Или Аглест :D.

Сега сфаќам што сакаше да каже една црна британка кога рече "you have an exquisite facial bone structure". Да, ради Error 440, повеќе ме интересираше другар и него она :oops: ...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.505
Поени од реакции
8.081
Леле Тончи сеа ми текна коа те заебав за една нова година коа треаше да идеме појманеам каде а ја изумив дека сум те договорил и си договорив друго! Сеа шо се присеќам само Срце ме боли!! Немаш поим колку се јадев, и сеа дури ми е тапа (:))
У земјава ли си бе царе?
Не бери гајле, простено е :)
И да, уште 2 недели сум во земјава :)

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Во МКЦ во Кино Фросина од денеска почнува фестивал посветен на Панинскиот Филм. Влезот е бесплатен и сметам дека е одлична можност за дружење на кајганџии вљубени во природата

Подетално

Договарање тука

Kajgana Shop

На врв Bottom