Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
7 април 2013
Мислења
206
Поени од реакции
329
ajde da se sobereme vo petok i da odime na otvaranje na novata barokna diskoteka mnogu ke bilo jako taka se zbori eve jas ke organiziram separe samo prijavete se za brojka koj e zainteresiran neka se prijavi tuka

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Ви должам да ви кажам како е со цените во хазард, вообичаената цена е 200 / h, a има и понуда на лапај мк, за 149 /h + 2сока + 2кафиња. :)

@Tonchie, до кога си / е во Скопје?

пс. јас не можам деновиве, колено зезнав нешто. :)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Ви должам да ви кажам како е со цените во хазард, вообичаената цена е 200 / h, a има и понуда на лапај мк, за 149 /h + 2сока + 2кафиња. :)

ова со “лапај“ е топ цена, само кој има принтер па нека испринта повеќе ;)
следна недела, ..... понеделник на пр? ко пијаниците :pos:

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209

коленото не е оправдување ;) не те тераме да се качуваш по планини.....кафе и со повредено колено се срка

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
чисто за инфо, кое мислам дека треба да се разгледа, докажано е дека секогаш било топ :D
БИРТИЈА

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Во врска со биљардов јас сум повеќе за недела попладне, и онака е досаден и lazy day :pipi:

• Ми се допаѓа
Reactions: ION

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
ја мајката, па да ја пропуштиме орхидеја, а? :P
Орхидеја не е тоа тоа со жива музика бе, ко што пиша Суси - култна биртија, не треба да се р'чка, треба да се слуша музиката што крчка :D

N

NikolaMKD91

Гостин
чисто за инфо, кое мислам дека треба да се разгледа, докажано е дека секогаш било топ :D
БИРТИЈА
И јас сум за биртија, ама дај некоја поблиску што гравитира околу центар. Да не треба да мењаме по 2 - 3 автобуси ние што живееме од другата страна на градот за да стигнеме . :)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
И јас сум за биртија, ама дај некоја поблиску што гравитира околу центар. Да не треба да мењаме по 2 - 3 автобуси ние што живееме од другата страна на градот за да стигнеме . :)
што бре да ти дадам :pos: ко да имам 5-6 биртии, па сега “дај оваа или онаа“ :pos:
и мене ми е далеку, али од искуство одлична е!!!
Орхидеја не е тоа тоа со жива музика бе, ко што пиша Суси - култна биртија, не треба да се р'чка, треба да се слуша музиката што крчка :D
а ти па, ко да ептен ја слушаше музиката ;) него може и да биде уште поинтересно сега, кога ќе има и на што да се смееме :rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom