ова со “лапај“ е топ цена, само кој има принтер па нека испринта повеќеВи должам да ви кажам како е со цените во хазард, вообичаената цена е 200 / h, a има и понуда на лапај мк, за 149 /h + 2сока + 2кафиња.
@Tonchie, до кога си / е во Скопје?
пс. јас не можам деновиве, колено зезнав нешто.![]()
Ви должам да ви кажам како е со цените во хазард, вообичаената цена е 200 / h, a има и понуда на лапај мк, за 149 /h + 2сока + 2кафиња.
@Tonchie, до кога си / е во Скопје?
пс. јас не можам деновиве, колено зезнав нешто.![]()
ја мајката, па да ја пропуштиме орхидеја, а?Во врска со биљардов јас сум повеќе за недела попладне, и онака е досаден и lazy day![]()
бујрумima mesto i za mene na bilijard ama da vi kazam deka nikogas ne sum igrala pa ke treba da me ucite![]()
Орхидеја не е тоа тоа со жива музика бе, ко што пиша Суси - култна биртија, не треба да се р'чка, треба да се слуша музиката што крчкаја мајката, па да ја пропуштиме орхидеја, а?![]()
И јас сум за биртија, ама дај некоја поблиску што гравитира околу центар. Да не треба да мењаме по 2 - 3 автобуси ние што живееме од другата страна на градот за да стигнеме .
што бре да ти дадамИ јас сум за биртија, ама дај некоја поблиску што гравитира околу центар. Да не треба да мењаме по 2 - 3 автобуси ние што живееме од другата страна на градот за да стигнеме .![]()
а ти па, ко да ептен ја слушаше музикатаОрхидеја не е тоа тоа со жива музика бе, ко што пиша Суси - култна биртија, не треба да се р'чка, треба да се слуша музиката што крчка![]()
да, да, знамGuyz, многу алкохол ќе ни се собере ама![]()