Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
По пп и тоа не со МЕНЕ? :eek:

I'm in utter shock -_-

Да видиш како ни е нас, кога само пишувате тука „кој е за излагање таму и таму“, па следат 2-3 лајка и после 3-4 дека „ууу што убаво си поминавНе, сакам пак“ и сл :D

Тогаш, всички сме ми, ин атр шок :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.911
Поени од реакции
116.298
Значи 19:30 пред триумфална така? Па потоа во Ајриш? Ме мрзи да читам 2-3 страни наназад па затоа прашувам. :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ја со тебе сакам лимонада да пијам :D и ќе си муабетиме знаеш за што :D

Ќе пишам после 2-3 дена..„хехе, што убаво си поминавме, се изнамуабетивме. Најдобриот лик што го имам запознаено...ѕверка. Девојки, фаќајте го“:pos:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Ќе пишам после 2-3 дена..„хехе, што убаво си поминавме, се изнамуабетивме. Најдобриот лик што го имам запознаено...ѕверка. Девојки, фаќајте го“:pos:
клише муабетот :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
клише муабетот :D

Ама и тука и во темата со кој се познавате :Д

А во темата со кој сакате да се запознаете, некое девојче ќе наведе личност со која што стварно комуницира и си имаат муабет и мршојадциве „а со мене...а со мене...ааа..и јас, и мене ми имаш ветено“ и оваа пустата „да да и со тебе...и со тебе“

Смешки:pos:

Член од
11 април 2012
Мислења
4.779
Поени од реакции
5.548
Има мозност јас да задоцнам малку ке треба да поминеме на контрола на ветеринар пред да дојдеме натака, ако ми помине 1930 ќе идам директно накај Ајриш.
Тоа повлекува дека ако задоцнам јас ќе задоцни и овој плачково Стефан што незнаел кај да дојде бла бла бла :P слободно ако помине 1930 фатете накај ајриш ако сите од пријавениве дојдат лесно ке ве препознаам познавам некој од нив, ако не чим видите некој со кучиња да гледа во ајриш дигнете рака за да сигнализирате.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
За мене постои могучност да не присуствувам, од правдани причини за кои нема во детали да идам на форум :(.

Ако се промени ситуација имам како да ве најдам.

Kajgana Shop

На врв Bottom