Фан Клуб: Борусија Дортмунд

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Игорче,овој Левандовски некако ми праи ќејф како играч.....:D

Браво за победава,мушки изгравте.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Браво, далеку од „одлично“,ама „зрело“ одиграно (кога ќе се сетам на глупостите што ги правеше Дортмунд првата сезона во Европа Лига таму со Селта Виго и првата сезона ЛШ со Марсеј и Олимпијакос - колку само созреа екипава...). Кога веќе Арсенал немаа муда асално да напнат дома - заслужи Дортмунд.

На Вестефален мора да се оди со посигурна, константна и потечна игра, има уште еден тежок натпревар дома после Дортмунд - со Наполи. Марсеј се ливади ама ко за беља... Шо ги знам многу ми се без врска колку да заебат некој може да откинат некој бод...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Игорче честито победа ќе биде интересна групава до последни секудни дефинитивно.

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Мое мислење е дека кога ќе се врати Гундоган, тогаш ќе гледаме посигурна, поконстантна и потечна игра, а и Пишчек. Сепак без Клоп на клупа и без двајцава погоре, Дортмунд добро изигра во глобала со оглед на тоа што Арсенал беа во серија од победи.
Иначе:
Оваа, Атлетико и Наполи ги свиткав, точен резултат. Следен пат, в кладилница пишувам нешто. :icon_mrgr:
untitled.PNG

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Честитки и од мене. Штета што натпреваров се играше иста вечер со Милан - Барса па неможев да гледам, реприза гарант ќе изгледам кога ќе излезе.

Инаку, според мене групата ќе заврши вака.
1.Дортмунд
2.Арсенал
3.Наполи
4.Марсеј

Додека пак јас сакам да заврши вака:
1. Дортмунд
2. Наполи
3.Марсеј
4. Арсенал :pipi:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
@ Igorcemk

Jürgen Klopp (Trainer Dortmund): Über Arsenal-Coach Arsene Wenger: "Ich bewundere ihn für seine Lockerheit. Es ist ein großes Vergnügen sich mit ihm zu unterhalten, er ist eine große Persönlichkeit, ein großartiger Trainer. Er hat uns auch beobachtet in den letzten Jahren und war ganz angetan von der Entwicklung. Wir haben uns gegenseitig den Allerwertesten gepudert."

Ако е нормален овој... :pos:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Може превод?
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 12:23 ---
@ Igorcemk

Jürgen Klopp (Trainer Dortmund): Über Arsenal-Coach Arsene Wenger: "Ich bewundere ihn für seine Lockerheit. Es ist ein großes Vergnügen sich mit ihm zu unterhalten, er ist eine große Persönlichkeit, ein großartiger Trainer. Er hat uns auch beobachtet in den letzten Jahren und war ganz angetan von der Entwicklung. Wir haben uns gegenseitig den Allerwertesten gepudert."

Ако е нормален овој... :pos:

Може превод?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Може превод?
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 12:23 ---

Може превод?
Klopp za trenerot Wenger: "Mu se voshituvam za negovata relaksiranost. Golemo zadovolstvo e da se muabetis so nego, golema licnost e i velicenstven trener. I toj ne sledese poslednite godini i bese vooduseven od nasiot razvoj. Si gi pudravme nasite "gasovi"." -- Allerwertest se kazuva za gazovi ama ne e vulgaren zbor tuku vo taa smisla ide nekako "nasite najvredni". Saka da kaze, deka megjusebe se ispofalija i si davaa komplimenti (si gi pudruvaa gazinjata) :icon_mrgr:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Слободно преведено „Си ги избацивме газовите“ (си се утепале од фалење меѓусебе што вика Игорче).

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.411
Поени од реакции
26.410
Честитки Игор, ве потценив, мислев дека дури ќе загубите. :)
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 15:25 ---
Честитки Игор, ве потценив, мислев дека дури ќе загубите. :)

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Игорче деновиве се растури од лајкови, колку за цел живот. :icon_mrgr:
(немора лајк, прекини ја серијата веќе еднаш :icon_mrgr:)

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682

Kajgana Shop

На врв Bottom