Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Дај потврда.
Чеки, нека ми пратат копија ;) Шпекулации се ама не знам за колку мислите би играл Лева во Баерн, сигурно над тие 7м што ги понуди Дортмунд зема.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Чеки, нека ми пратат копија ;) Шпекулации се ама не знам за колку мислите би играл Лева во Баерн, сигурно над тие 7м што ги понуди Дортмунд зема.
Од ракав ги даваш сумите,се збуни малце сега.
Гетце игра за 7 милиони за Баерн.Тоа го напиша Билд,Билд кој го дознаа трансферот а не Рур нахрихтен.Сигурен сум дека тие ти го матат мозокот.
Левандовски нема да игра за повеќе од 7.Робен зема 7 милиони,а Левандовски ќе земал 10.:rolleyes:

Во Баерн Рибери,Швајнштајгер и Лам земаат 10-ка со кромид.Иако не сум сигурен за Лам,мислам дека 9 зема.;)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Од ракав ги даваш сумите,се збуни малце сега.
Гетце игра за 7 милиони за Баерн.Тоа го напиша Билд,Билд кој го дознаа трансферот а не Рур нахрихтен.Сигурен сум дека тие ти го матат мозокот.
Левандовски нема да игра за повеќе од 7.Робен зема 7 милиони,а Левандовски ќе земал 10.:rolleyes:

Во Баерн Рибери,Швајнштајгер и Лам земаат 10-ка со кромид.Иако не сум сигурен за Лам,мислам дека 9 зема.;)
Епа сега, ако сакате светска класа напаѓач мора и така да се плати, нели. Покрај другите понуди Лева знае колку може да извлече.

А за Геце: http://www.bild.de/sport/fussball/bayern-muenchen/so-teuer-kann-der-goetze-deal-fuer-bayern-werden-30121860.bild.html

Er verdient in München schätzungsweise zwischen 10 und 12,5 Millionen Euro pro Jahr (Grundgehalt plus Prämien nach Erfolg). Macht bei vier Jahren Laufzeit bis zu 50 Millionen Euro.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Епа сега, ако сакате светска класа напаѓач мора и така да се плати, нели. Покрај другите понуди Лева знае колку може да извлече.

А за Геце: http://www.bild.de/sport/fussball/bayern-muenchen/so-teuer-kann-der-goetze-deal-fuer-bayern-werden-30121860.bild.html

Er verdient in München schätzungsweise zwischen 10 und 12,5 Millionen Euro pro Jahr (Grundgehalt plus Prämien nach Erfolg). Macht bei vier Jahren Laufzeit bis zu 50 Millionen Euro.
Абе нормално дека Левандовски ќе биде платен,ама 7 милиони евра не се шала. 7 фиксно + бонуси.Ете Баерн ако освои трипл ќе има +- 1 милион,како и минатава сезона(850.000 за секој играч).

Билд прво извести дека ќе биде 7 милиони,а така пренесоа скоро сите.Потоа се имаат поправено како што гледам,јас првпат ова го читам.
Гетце и да зема 10 милиони фикс + бонуси,немам ништо против.Најголемиот германски талент според многумина и еден од најдобрите таленти во светот.

Левандовски доколку би земал а нема да зема 10 милиони,би се бунеле уште неколку играчи.

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Игорче, абе колку меча е суспендиран Клоп во ЛШ? Има некоја информација?
Иначе Шмелцер ќе паузира 3 недели.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.381
Игорче, абе колку меча е суспендиран Клоп во ЛШ? Има некоја информација?
Иначе Шмелцер ќе паузира 3 недели.
Засега една ама не знам дали ќе му продолжат.

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Клоп добил суспензија од 2 натпревари. Тоа значи дека Жељко уште еден натпревар ќе го предводи Дортмунд, а тоа е против Арсенал во Лондон.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.111
@Igorcemk
Кои играчи ви се повредени за во вторник против Арсенал ?

Kajgana Shop

На врв Bottom