Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Nekako po prekini samo centar sutevi i kontra , ama sto promasija Real Potosi bukvalno do linijata na golot posledniot igrac na Strongest spasi cist gol , kolku glup igracot na Potosi.

Se igra mnogu agresivno i od dvete strani
--- надополнето: 20 октомври 2013 во 23:36 ---
Au Au kakvi debili ovie Bolivijcive , ne e mozno tolku amateri da se , pa 1 liga nivna ko nasata nekako i poslabo mozam da kazam ... koi cirkuzi covece i ja gi igram celo vreme Strongest , Bolivar ... Ko da igrat na maalo fudbal be sto e ovaa LOOOL!
--- надополнето: 20 октомври 2013 во 23:45 ---
Auu sto promasija na kraj The Strongest kako e mozno da se promasuva taa sansa sam so golmanot...

Vo Bolivija ne se igralo 2 , kolku samo pritisoci vrz sudijata , kakvi startovi za zatvor beee ejj... cc

Не ми кажувај дека промашиле , аууу нервози што ми требаше у курац, на 4 листа, ми се повраќа од глупоќата моја... а 3 X имав лион,севиља и интер, и сите ги вртев со Стронгест 2ка. чеј да ги сликам да видиш нели е жалосно ....

Не ми кажувај дека промашиле , аууу нервози што ми требаше у курац, на 4 листа, ми се повраќа од глупоќата моја... а 3 X имав лион,севиља и интер, и сите ги вртев со Стронгест 2ка. чеј да ги сликам да видиш нели е жалосно ....

Podobro e sto ne si gledal sto promasija debilite na krajot , sam oci vo oci so golmanot , prv pat gledam fudbal od Bolivijskata liga , Real Potosi edna od najslabite ekipi vo ligata, koi startovi , agresivna igra, pritisoci , The Strongest se gledase deka se pokvaliteten tim , i so 10 igraci napravija sansi za gol , no sepak igrata im bese haos ..

Steta , zal mi e.

Podobro e sto ne si gledal sto promasija debilite na krajot , sam oci vo oci so golmanot , prv pat gledam fudbal od Bolivijskata liga , Real Potosi edna od najslabite ekipi vo ligata, koi startovi , agresivna igra, pritisoci , The Strongest se gledase deka se pokvaliteten tim , i so 10 igraci napravija sansi za gol , no sepak igrata im bese haos ..

Steta , zal mi e.

Тоа е друже, да не ја играв јас ќе тепаше 0-4 Стронгест и со 3 црвени.. вчера првото нерешено на Барса се фатив да пишам 2ка , а не ја бев пишал од 2009 Барса, за убава пара, денес Алмериа на двознак 1X со црвен Рајо дава голу 80та , ете го сега Стронгест.. ебате малеро што сум..

Баш ми е мило за Шитвентус, на овој начин и они да губат.

Иначе денес само на ситно некоја комбинација од фудбал двојна шанса, ракомет и кошарка. Од се по едно на едно ливче. :D

Металург 1
Мајорка 1
Ѕвезда 2

И уште еднаш браво за мене што не си се следам. :D

@ADP дај бе нешто да пробаме за денес, јбг мора трета среќа се за малце.

Знае ли некој да ми каже
што е разликата меѓу двојната победа и полувреме-крај во една утакмица,стварно не ми е сватливо објаснувањето во правилата?

Знае ли некој да ми каже
што е разликата меѓу двојната победа и полувреме-крај во една утакмица,стварно не ми е сватливо објаснувањето во правилата?

Во полувреме - крај ако биде на полувреме 1 - 0 и на крај заврши така си добитен.
Во двојна победа едната екипа треба да победи и во двете полувремиња гледнао посебно. пр 1 - 0 право и 1 - 0 второ. вкупно 2 - 0

Знае ли некој да ми каже

Па полувреме-крај ако е утакмицата 1-0 прво полувреме и да заврши 1-0 пак ја фаќаш, а двојна победа
Домаќинот или гостинот ќе победи и во прво и во второ полувреме одделно.

Знае ли некој да ми каже

Две сосема различни игри. Двојна победа значи тимот и во двете полувремиња да го победи неговиот противник. Додека полувреме-крај не мора во двете. Или полесно со конкретен пример.

Милан-Удинезе го имаш играно кец во кец(значи полувреме-крај). Натпреварот заврши 1-0 на полувремето и 1-0 на крајот. Во тој случај си добитен.
Додека ако натпреварот ти бил игран двојна победа за Милан, немало да бидеш добитен заради тоа што второто полувреме на натпреварот заврши 0-0.

Се надевам дека разбра :)

Bursaspor 1!
M.Haifa Tim 2- 72.5!
Aik 1!
Atl.Bilbao gg3+!
Pitsburg 1!
Asvel -4.5 H1!
Kv 37+ uplata 100den

Мислите дека ќе му дадат на Реал 2.00 коефицент против Јувентус? Сакам да ја изиграм кец, со уште една демек посигурна. За повеќе пари.

Мислите дека ќе му дадат на Реал 2.00 коефицент против Јувентус? Сакам да ја изиграм кец, со уште една демек посигурна. За повеќе пари.

Озбилен си дека мислиш дека ќе им дадат на Реал 2.00 коефициент против Јувентус? Копачка веќе има извадено коефициенти, 1.60 е. Според минати искуства, јас очекував некаде кај 1.50. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom