Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
1382274958976.jpg
вчера изгубив мн пари и затоа денес на ситно само еден систем ако се можи да се фати некој денар

Се мислев дали Ливорно или Џенова кец, се одлучив за првата. Какво ливче имам, ќе се изедам.

Па ште ја рога играчов на монако му одговара 2:2 , сестрата да му ја изебам ја негова мртва

Денеска ја изиграв најпаметно,не уплатив уопште,ко не фатив вчера па денеска ќе сум фател.

Ставрогрин,vidooq и понекогаш Mondonico се најклети на темава.
А ќе пишат дека некој можно е да заебе работа скоро секогаш стварно заебува работа екипата :icon_mrgr:

Баш ми е мило за Шитвентус, на овој начин и они да губат.

Иначе денес само на ситно некоја комбинација од фудбал двојна шанса, ракомет и кошарка. Од се по едно на едно ливче. :D

Металург 1
Мајорка 1
Ѕвезда 2

Едно научив дека фаворити повеке на ливче НИКОГАШ, ке почнам да си следам некоја сосем трета лига 2,3 утакмици и само нив ке си ги играм

Последна ја чекав Јуве дупла шанса за 120 евра и еве што се случи...мамицата да им ја изнаебам до смрт.

Едно научив дека фаворити повеке на ливче НИКОГАШ, ке почнам да си следам некоја сосем трета лига 2,3 утакмици и само нив ке си ги играм

уште полошо, еве ги национал ги чекам во стуб ги лупнав ко некој идиот 2ка тие од 3толигаши губат 1-0

Три пати во последните 5 дена на една. Некни на Италија, вчера Јунајтед, денес Ливорно. Време е за малку одмор... Покрај нив ги имав Џенова кец, Верона-Парма 2+ и Болоња гол да даде.

Ако издржам до ЛШ да одморам ќе биде добро, ама уште сега ми се гледа за вечер :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom