Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ајде интер! колку да се извадам од лајна за викендов..

Ајде бе или Севиља или Ваљадолид нека даде некој 2&3+ да заврши уште таја ја чекам.

Ајде бе или Севиља или Ваљадолид нека даде некој 2&3+ да заврши уште таја ја чекам.

Да ви ебам мајката јас и вие ваљадолид шо дадовте 2 гола за 2 мин и вие севиља шо не знајте да се одбраните или да дајте гол да ви ебам неспособните да ви ебам!

gi gledam live , dobri se , napagjat celo vreme , bi trebalo da postignat kon krajot. 0-10 so korneri :A

Црвен картон :pos: ебати малерот што сум глуперда на 4 листови ја имам ќе ги видип во поплаки после.. поглуп играч од мене амин

Црвен картон :pos: ебати малерот што сум глуперда на 4 листови ја имам ќе ги видип во поплаки после.. поглуп играч од мене амин

Eve gi gledam , ccc ama napagjat pak i so 10 igraci , kakov stadion ovie pOtosi ko nasite 3 ligasi CC...
--- надополнето: 20 октомври 2013 во 23:24 ---
Kakvi sansi za gol za The Strongest , celo vreme 3 vs 3 se za gol ,

Eve gi gledam , ccc ama napagjat pak i so 10 igraci , kakov stadion ovie pOtosi ko nasite 3 ligasi CC...
--- надополнето: 20 октомври 2013 во 23:24 ---
Kakvi sansi za gol za The Strongest , celo vreme 3 vs 3 se za gol ,

Абе се може и со црвен ако сака, Интер 3 бапна ебаго.. напаѓаат уште а...

Абе се може и со црвен ако сака, Интер 3 бапна ебаго.. напаѓаат уште а...

Nekako po prekini samo centar sutevi i kontra , ama sto promasija Real Potosi bukvalno do linijata na golot posledniot igrac na Strongest spasi cist gol , kolku glup igracot na Potosi.

Se igra mnogu agresivno i od dvete strani
--- надополнето: 20 октомври 2013 во 23:36 ---
Au Au kakvi debili ovie Bolivijcive , ne e mozno tolku amateri da se , pa 1 liga nivna ko nasata nekako i poslabo mozam da kazam ... koi cirkuzi covece i ja gi igram celo vreme Strongest , Bolivar ... Ko da igrat na maalo fudbal be sto e ovaa LOOOL!
--- надополнето: 20 октомври 2013 во 23:45 ---
Auu sto promasija na kraj The Strongest kako e mozno da se promasuva taa sansa sam so golmanot...

Vo Bolivija ne se igralo 2 , kolku samo pritisoci vrz sudijata , kakvi startovi za zatvor beee ejj... cc
--- надополнето: 20 октомври 2013 во 23:48 ---
90+3 povtorno super sansa za gol za The Strongest , no debilot i sam ne znaese sto da i pravi topkata , pa sutiraj be sam si so golmanot , cekase pa i dojde odbranbeniot igrac na Potosi i mu blokirase :S

zalosno ... kraj 0-0 (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom