Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Смотаниве Плзен промашија пенал, коа нејќе, нејќе.
Откако вчера Уникаха ме падна за 1 кош, сеа ја чекам Плзен и кога видов пенал промашен, не знам дали да плачам или да се смеам, еб*ти среќата што ја имам. :tapp:

Вака гледано денес и добро искочија утакмиците,е сеа што од лакомост ставаме повеќе утакмици на ливче или една иста на две ливчиња никој не ни е крив. Затоа од сеа максимум 3 - 4 утакмици на ливче.

А толку беше блиску до супер ден али тоа е, на две само Манчестер, на едно само Плзен. Добитен не едно само колку да си го вратам вложеното.

Да играа Удинезе-Милан ќе ја играв кец со висока сигурност. Милан е без Мексес и без Де Јонг, кој на еден или друг начин знаат да спречат нешто. Плус се слушна нешто и за Балотели дека нема да може да игра, ама тоа мене не ми е важно. Ако сакате некој луд обид да направите викендов, ви препорачувам:

Милан-Удинезе 2 и 3+ (7.4коеф.)
:icon_lol:

Уфф убитачен ден , буквално убиство им извршив. Цели 8 иљади чисти пари. :D

Мој совет за утре играјте опуштено и без форсирање на големи суми , утре мора да има некое изненадување , според податокот на проценката на Вил Хил од Англија , денеска општо сите кладилници во светот имале над 500 милиони евра повеќе исплата отколку уплата. :)

Затоа и мислам дека Барса киксаше , ако влезеше 2ка пресметани биле скоро милијарда.

Милан 1......100 %...испаѓа
K6p75.gif

Уфф убитачен ден , буквално убиство им извршив. Цели 8 иљади чисти пари. :D

Мој совет за утре играјте опуштено и без форсирање на големи суми , утре мора да има некое изненадување , според податокот на проценката на Вил Хил од Англија , денеска општо сите кладилници во светот имале над 500 милиони евра повеќе исплата отколку уплата. :)

Затоа и мислам дека Барса киксаше , ако влезеше 2ка пресметани биле скоро милијарда.

Линк за загубиве?

Момци ај поздрав до вас и за утре дајте некој предлог за 3-5 коеф оти денеска отидов многу вдупка. На 3 тикети по една утакмица здравјето ми се зеде особено од манчестер мој.

Портланд Тимберс ги имам 2+, не шутнаа еднаш во рамки на гол во прво полувреме :pos:

torino-inter 3+ 90%
--- надополнето: 20 октомври 2013 во 09:15 ---
за денеска ќе ги уплаќам тотенхем 2 1.95, хајдук 2 1,75 и фиорентина-јувентус 3+ 2,10 за 1000 добивка 7166 малку ми е на ризик ама ќе пробам со добивката од вчера па или ќе бидам 7000 во плус или на 0 викендов добивка

monako 2 1,50
,betis 1 1,80,
fenerbahce 2 1,70,
kobenhagen 1 1,80. vkupno koeficient 8,262 za 200 go uplativ 1642 dobivka

(ne gi planirav ovie ama eden pred mene vo sport life gi uplati za 1500 den pa zatoa gi probav i jas za 200)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom