Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Toa e brate, ja go imav uplateno 5.000 den zaedno so Lokomotiv Z. , Grimbsy GG i Alaves GG

Ne e mozno ovaa 2-0 do 80min vodea... na kraj 2-2 :S

Те испратив на 1000че локомотив и киасо... штета убаво ќе дојдеа... пиши пак коа ќе имаш типови :D

Сити фатени се 2 и 3+, ама Гладбах шанса не можат да направат не пак гол да дадат. :facepalm:

Сити ја фатив 2-2 3+ 4 коефициент, Барса не ми ја дава 2ка на полувреме.

И сега ајде палец горе сите оние кои ги бапна барселона во било која комбинација.
Ете јас прв (y)

И сега ајде палец горе сите оние кои ги бапна барселона во било која комбинација.
Ете јас прв (y)

mene ke me buta , petrolul -1 . rosenborg-2 , barca -2 , galatasaray-1 , za 450 , 3700 dobivka :tapp: ( sakav i ovaj lech poznan da go igram ali aj minatoto kolo me butna so 1.85 ,, sea vode 1-3 so 2.30 koef mater im ebam ):facepalm:

drugar daj ne me nerviraj kaj me butna pa sega i palec gore :pos: pisuvajte za utre da se izvademe ke ne ogree sonce i nas nekogas :)

Па нема смајли со две прстиња горе;). И вервај ни мене не ми е лесно уште помалце за смеење ми е дојдено.

Смотаниве Плзен промашија пенал, коа нејќе, нејќе.
На резултати имав отворено и се појави топче за гол за Плзен и по 30 секунди напиша промашен пенал :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom