Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Има негде да се игра ГГ прво или ГГ второ како комбиниран тип?

јас мислам Милам викеднов со Удинезе дека ќе биде сигурен да се игра сингл затоа што се наоѓа на 12 место во последниве три кола има 2 нерешени и 1 изгубено мора да се врати кон врвот на табелата, исто и манчестер јунајтед е 9 место и мора да оди на победа и вреди да се изигра и тој

никад не се играат вакви екипи што 'мора' да победат ;)
гази ги тие што се веќе у форма

Да играа Удинезе-Милан ќе ја играв кец со висока сигурност. Милан е без Мексес и без Де Јонг, кој на еден или друг начин знаат да спречат нешто. Плус се слушна нешто и за Балотели дека нема да може да игра, ама тоа мене не ми е важно. Ако сакате некој луд обид да направите викендов, ви препорачувам:

Милан-Удинезе 2 и 3+ (7.4коеф.)

Леверкузен ќе киксне вечерва, затоа не се залетувајте.

За утре:

Челзи-Кардиф 1-1 3+
Реал-Малага 1-1 3+
Евертон-Хал - 1
Твенте-Ајакс ГГ 3+
Еспањол-Атлетико Мадрид ГГ 3+

Може евентуално уште една да улета во последен момент, ама ова ми е основата.

:cautious:

Во петок обично не играм, па така ќе си остане и сега :D

Фатив прееска 11 коеф на Мелбурн Виктори, па со тие парички ке играм вечер.
Појако ливче ке правам со дупли шанси.

Иначе, петок и понеделник ми се баш ок денови на спортска, недела е најлоша според мене.

Фатив прееска 11 коеф на Мелбурн Виктори, па со тие парички ке играм вечер.
Појако ливче ке правам со дупли шанси.

Иначе, петок и понеделник ми се баш ок денови на спортска, недела е најлоша според мене.

Смајлито да бидеш претпазлив беше за Рома, ако не ме сфати на прва.

Инаку мислењето за деновите на игра беше сосем друг муабет, секој си игра кога сака:D

Да играа Удинезе-Милан ќе ја играв кец со висока сигурност. Милан е без Мексес и без Де Јонг, кој на еден или друг начин знаат да спречат нешто. Плус се слушна нешто и за Балотели дека нема да може да игра, ама тоа мене не ми е важно. Ако сакате некој луд обид да направите викендов, ви препорачувам:

Милан-Удинезе 2 и 3+ (7.4коеф.)

ај разбуди се доста сонуваш :)

Има некој предлог Сингл за денес да опнам на голем влог? (y)

Остајте навијачки типови :)
Реално Милан се мизерија ја планирам цела сезона против нив да играм против солидниве тимови, а Удинезе е солиден

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom