Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
можам да замислам како им било на навивачите на Челси пред абрамович, едвај 1000 души се собирале на стадион од толку самоубиства.
имале навијачи пред абрамович ? :eek:

G

Geezer

Гостин
Е за вакви ретардирани муабети треба да се банира и отстранува од форум, а не за ситни лични навреди.
Ова е многу потешко за читање.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Manchester City have announced plans to increase the capacity of their ground from 48,000 to about 61,000.
http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-manchester-24489940
Планирале да започнат со градба наредниот февруари а да се заврши до пред почетокот на сезоната 2015/16.
Јас не знам некој друг збор освен Emptyhad ,овој нивни стадион е полн само кога се игра со Јунајтед ,не знам зашто би го проширувале уште.
Иначе еве ги капацитетите на стадионите во ПЛ
Untitled.jpg

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Можеби очекуваат после пензионирањето на Фергусон, пад на Јунајтед и голема маса навивачи да ги променат боите од црвени во сини :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Manchester City have announced plans to increase the capacity of their ground from 48,000 to about 61,000.
http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-manchester-24489940
Планирале да започнат со градба наредниот февруари а да се заврши до пред почетокот на сезоната 2015/16.
Јас не знам некој друг збор освен Emptyhad ,овој нивни стадион е полн само кога се игра со Јунајтед ,не знам зашто би го проширувале уште.
Иначе еве ги капацитетите на стадионите во ПЛ
Прегледај го приврзокот 74441
Па не е тоа првична одлука на Сити, на општината е. А тој стадион се користи и за концерти и разни настани, зошто да не се проширува, не гледам нешто лошо.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Можеби очекуваат после пензионирањето на Фергусон, пад на Јунајтед и голема маса навивачи да ги променат боите од црвени во сини :D
Почнавме уште сезонава со трендот од црвено кон сино. Место домашни дресови почнавме масовно да купуваме гостински.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Види вака сеа ,ти си модератор а со коментаров ме поттикнуваш да кажам нешто за некои навивачи од некој клуб од премиер лигата со што би бил казнет. Сеа го глеаш ли парадоксот?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Види вака сеа ,ти си модератор а со коментаров ме поттикнуваш да кажам нешто за некои навивачи од некој клуб од премиер лигата со што би бил казнет. Сеа го глеаш ли парадоксот?
Си имаш копче "пријави", постот ќе отиде кај модератор, и бидејќи модераторите се паметни и имаат еден ист аршин за сите постови членот што го напишал постот ќе биде баниран од темава на одредено време.
Не знам зошто пишуваш вакви дебилни постови како дете да си ц...ц..ц..

Член од
14 април 2012
Мислења
32.867
Поени од реакции
67.420
Ова со Лукаку почнува да станува смешно...

Со секој даден гол го прави Специјалниот, поспецијален...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Секако дека го прави. Го направи вистинскиот потег за Лукаку да може уште да се подобри, да биде прв избор за Белгија на СП и да е спремен за Челзи наредна сезона.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Секако дека го прави. Го направи вистинскиот потег за Лукаку да може уште да се подобри, да биде прв избор за Белгија на СП и да е спремен за Челзи наредна сезона.
Он е спремен за Челзи уште оваа сезона, ама вие само се тешите така. :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ама затоа па Ето и Торес добиваат и максимално ја искористуваат.
Тоа е друго.
Лукаку ако останеше во Челзи до сега ќе имаше одиграно преку сила 2 до 3 меча во прв тим. (и на тие мечеви сигурно немаше да имаше дадено просек 1 гол на натпревар)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom