RickyLFC9
Модератор
Дечки каде принтаат маици со мој натпис/слика која можам да и ја однесам на УСБ? И што цена е да поминам денес да видам ?![]()
Ultra Design Shop, блиску фонтана паркЧовек, тука влегов истото да го прашам![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки каде принтаат маици со мој натпис/слика која можам да и ја однесам на УСБ? И што цена е да поминам денес да видам ?![]()
Ultra Design Shop, блиску фонтана паркЧовек, тука влегов истото да го прашам![]()
Каде можам да најдам цвет од сончоглед, со плодови на него се разбира?
Благодарам однапред![]()
Провери по пазаривеЛуѓе, бидете хумани мме, за мома станува збор![]()
Каде да најдам семе од лен и знаете ли колку пари е ? : )
Не знаев каде да го поставам прашањево па тука се надевам дека ќе добијам одговор.
Барањата што ги дававме за ЕКЗ јас имам дадено уште пред 6 месеци и уште нема одговор што се случува што да правам знае некој, има слично искуство
Напрај еден гугл срч, ќе најдеш...Позивен број за Австралија (Geelong)???
ми се чини во Веро се некаде 450 ден/кг, провери и по сендвичариве Вили и тие почнаа да продаваатНекој да не знае , евтини пилешки прсти на кило во Скопје кај има?
Општо скара на кило т.е.
Напрајв прво, па после тука пишав ама очигледно не најдов. Зато реков ако знај некој тука нека пиши.Напрај еден гугл срч, ќе најдеш...
Логирај се на оваа страна
https://moeosiguruvanje.fzo.org.mk/Тука ќе внесеш податоци твои од здравствената книшка и ќе те логира, најдолу каде што пишува СТАТУС ЕЗК ќе видиш до каде е, мада картичките мислам дека се предадени во подрачните единици на ФЗОМ.
П.С. ЕЗБО ИЛИ БЗЛ е бројот на здравствената легитимација (книшка)
Па тоа е и проблемот ми пишува нема поднесено барање а јас имам?