Каде може да се најде греалка на плин, ми треба за мала соба, по можност поволна?
50 е. со пуна боца...ти одговара ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде може да се најде греалка на плин, ми треба за мала соба, по можност поволна?
Сакам да прашам да не знае некој како се викаше Она што е со камера и лета како хилихоптер?![]()
Препорачајте ми добар стоматолог во Скопје?
Човеци каде низ Скопјево да најдам сушална за алишта докај 500 денари, не многу голема, ваква некоја:
![]()
Бриколаж или Карфур
Не ми се даваат бе по 1.000 денари за вакво, башка тие што ги најдов досега се многу големи, а ми треба некое така, помалечко..
ако си од ск, .. пластичарка улица!!!Човеци каде низ Скопјево да најдам сушална за алишта докај 500 денари, не многу голема, ваква некоја:
![]()
Не ми се даваат бе по 1.000 денари за вакво, башка тие што ги најдов досега се многу големи, а ми треба некое така, помалечко..
Дечки каде принтаат маици со мој натпис/слика која можам да и ја однесам на УСБ? И што цена е да поминам денес да видам ?![]()
Дечки каде принтаат маици со мој натпис/слика која можам да и ја однесам на УСБ? И што цена е да поминам денес да видам ?![]()
Човек, тука влегов истото да го прашам![]()