Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
отвори стримот?стрим?
борац-металург 22-26 конечен резултат
за ти ешо не гледаа. металург изигра рутински, иако со 2 тим. победата во ниеден момент не беше доведена во прашање. најефикасни кај металург пецако со 8 гола и кеџо со 7, а манасков даде 6. овај кеџо многу јак шутер е, само ептен е спор и нема голем преглед на игра. треба да се работи на тоа со него.
во 2-ро полувреме бранеше митрески, имаше 9 одбрани и донесе сигурност во играта ко се правеше решавачката разлика.
послените 10 минути влезе и ојлески, а манасков се проба на среден бек, а во последна минута-две влезе и мартин манасков, ама малку изигра да се коментира нешто за него. цело 2-ро полувреме на пивот играше топиќ. во напад не ме одушеви, ама во одбрана даде поголема сигурност.
во кратки црти то е.
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 19:31 ---
отвори стримот?
26-22 на крај,победа на Металург.
Пецакот ги шинал,како што и очекував,Кеџо исто добар 6 гола.
Уште мтв да не беа дебили и супер ќе беше.![]()
Maнасков стандард 6/8.
Само четворица од играчиве стрелци на головите:Пецакот,Манасков ,Гоце Џомба и Кеџо. Од пикер еден гол Топиќ ...слабо
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 19:37 ---
отвори стримот?
Извини вака касно што ти враќам, ама сум бил грешка МТВ ќе дава пренос од мечот со Нексе.kolku si siguren deka 'e ima prenos na mtv za metalurg? ako mozis pisi mi odma, itno mi e. fala