Фан клуб - РК Металург

Извини вака касно што ти враќам, ама сум бил грешка МТВ ќе дава пренос од мечот со Нексе.
нема проблем, уживај. ја изгледав утакмицата.
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 22:44 ---
Стримот ми се отвори некаде при крајот. Треба Пецакот да добива поголема шанса и во ЛШ, бар по 10-тина минути комотно може да игра.
ако си гледал само при крајот, ништо не си видел од пецакот. требаше во првото полувреме да видиш со каква леснотија им даваше голови на домашниве. практично, тој го држеше тимот во игра во речиси цело првото полувреме, кога и даде 5 гола. во второ даде само 2.
се сложувам дека треба да добие многу повеќе шанса, особено сега кога миркулоски е отсутен подолго време.

Голем е моќен е. :D Најсериозно, така одговорија од Металург.

Не бе зајаците се плашат, слониште е ова (мала шала) :icon_mrgr:

Знам, видов што имаат одговорено. Смешни се жими се. Глупирање.

Кога веќе се влезени во таков филм најдобро ќе им беше да направат маскота МеталМен (пошто АјронМен е зафатен :D )
Ем иницијалите се ММ.
Ем е човек од Метал, демек тешко ќе го пробиеш тимот а и маскотата.
Ем сега се популарни суперхероите.
Ем има поврзаност со МЕТАЛург.
И најважном, НЕ Е ЕБАН СЛОН !

Стварно бе на кои дроги биле кога го мислеле тоа за маскотата ?

"Човеечеееее ми текна една јааааакааа идеа браааааат... да ставиме маскота.... еј сакаш ?"

"А бе Џони.. али што да ставиме ?"

"Ќе ставиме ..... слон бе...."

"Зашто ?"

"Зашто е јак бе Џони бе..."

"ЕЈ ЧОВЕЧЕ ГЕНИЈАЛНО КАЈ ТИ ТЕКНУВААТ ВАКВИ РАБОТИ БРААААТ "

Целната група на фанови на Металург се пред се фамилијарни луѓе и нивните деца. За нив одговара слонче, колку и да ни е нас смешно...

Koj tim e Metalurg covece za da se smees na mojov post? Od koga e tim ustvari? Kaj se tie istite na FK Metalurg? Jas ne vikam deka celo sk naviva za Vardar ali ima razlika od skapanicive i Vardar. Vardar i da e mn poslab pak ke ima publika a ovie so rodninite na igracite i tie dali ke im se ide

Кај ви е публикава денес? :facepalm: Неможете ни Кале да го наполните? :pos:

да не зне некој што направија комшиите? ... у комшилук нема резултат објавено. :свиркам:

Изгубија дома со прв состав од Татран 34 - 37 :pos:во полупразна сала, незнам само кај им се тие верни навивачи кои ги има многу на број и секогаш го следат својот тим. :ROFLMAO:

Изгубија дома со прв состав од Татран 34 - 37 :pos:во полупразна сала, незнам само кај им се тие верни навивачи кои ги има многу на број и секогаш го следат својот тим. :ROFLMAO:

Jbg ne sme nie vistinskiot sampion vo MKD

Металург дома да примеше 37 гола од Татран, Лино прво сите ќе ги утепаше а на крај ќе се самоубиеше :pos:

37 ни у сон несмет да сонат, ама комшииве трпат си немаат мака .... слаба подршка од трибибина нее до екипата :pos: :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom