Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jbg ne sme nie vistinskiot sampion vo MKD
37 ни у сон несмет да сонат, ама комшииве трпат си немаат мака .... слаба подршка од трибибина нее до екипата![]()
замисли 37 примија од овие, а колку ќе примат од збеснатиот псж со ваква игра? 60!Епа време беше бе друже и да признаете кој е вистинскиот шампион на Македонија, јеби га и ја после 37 гола би признал
Да де не е до тимот туку немале навивачи да им пеатони без песна незнаат да играат
![]()
Дефинитивно анализава ти е на место, у комшилук имаме културно уметничко друштвоЕпа време беше бе друже и да признаете кој е вистинскиот шампион на Македонија, јеби га и ја после 37 гола би признал
Да де не е до тимот туку немале навивачи да им пеатони без песна незнаат да играат
![]()
После ваков пораз едноставно мораше да ве спомнеме, мислам 37 голаИ после ќе плачете ние сме доаѓале во фан клубов и сме замарале со Вардар.. бедни сте![]()
Да беше жрк ако не повише барем на женски шарм ке направе нештоПосле ваков пораз едноставно мораше да ве спомнеме, мислам 37 гола, женската екипа да не ви играше у одбрана
--- надополнето: 3 октомври 2013 во 00:23 ---
Местово им е тука
VardarVoSrceto глеј како се игра одбрана!
Зошто ми е избришано мислењето?Или не смее да му се реплицира на LetMeSea? Ако може да ми објасните преку пп, да не ја трупаме темата, толку.
ВО ПРОДАЖБА СЕ НОВИТЕ ФАН-ДРЕСОВИ НА МЕТАЛУРГ
![]()
Дајте мислење ?
--- надополнето: 4 октомври 2013 во 20:33 ---
ВО ПРОДАЖБА СЕ НОВИТЕ ФАН-ДРЕСОВИ НА МЕТАЛУРГ
![]()
Дајте мислење ?