Фан клуб - РК Металург

A jas celo vreme mislev deka na turnirot vo Struga Vardar namerno izgubi od Ivri za da ne igra vo finaleto so Metalurg ,no posle denesniov mec ....

Jbg ne sme nie vistinskiot sampion vo MKD

Епа време беше бе друже и да признаете кој е вистинскиот шампион на Македонија, јеби га и ја после 37 гола би признал :pos:
37 ни у сон несмет да сонат, ама комшииве трпат си немаат мака .... слаба подршка од трибибина нее до екипата :pos::ROFLMAO:

Да де не е до тимот туку немале навивачи да им пеат :LOL: они без песна незнаат да играат :pos:

Епа време беше бе друже и да признаете кој е вистинскиот шампион на Македонија, јеби га и ја после 37 гола би признал :pos:

Да де не е до тимот туку немале навивачи да им пеат :LOL: они без песна незнаат да играат :pos:
замисли 37 примија од овие, а колку ќе примат од збеснатиот псж со ваква игра? 60! :pos:

па нормално. легијава на странци толку многу ја засака македонија, шо иако не разбираат ни еден македонски збор, сепак се мотивираат на песните на верните комити. штета само шо комитиве им се верни само кога игра барса, псж и такви силни екипи. па после зборуваат за метлург. оф леле :tapp:

лино овој тим на располагање да го има ЛШ без проблем ќе освои.

Кога ќе ми текне дека пред 1 недела се објаснував со 3-4 попалени комити и ми кажуваа дека Вардар>Металург :tapp:
Вардар имал подобра клупа а првиот тим бил со ист квалитет само што вардар небил уште вуигран.

Дефинитивно анализава ти е на место, у комшилук имаме културно уметничко друштво :pos: ама немаат диригент бидеки овој побајагити ми е лабав :facepalm: којзнае на што е ..... :ROFLMAO:

И после ќе плачете ние сме доаѓале во фан клубов и сме замарале со Вардар.. бедни сте ;)
После ваков пораз едноставно мораше да ве спомнеме, мислам 37 гола :eek:, женската екипа да не ви играше у одбрана :pos:
--- надополнето: 3 октомври 2013 во 00:23 ---
Местово им е тука :)
VardarVoSrceto глеј како се игра одбрана!

После ваков пораз едноставно мораше да ве спомнеме, мислам 37 гола :eek:, женската екипа да не ви играше у одбрана :pos:
--- надополнето: 3 октомври 2013 во 00:23 ---
Местово им е тука :)
VardarVoSrceto глеј како се игра одбрана!
Да беше жрк ако не повише барем на женски шарм ке направе нешто ;) Колку што забележав мислам дека играше дрим тимот :facepalm: . Незнам зашто толку мани им се најдоја на Татрновци, биле големи, биле тешки дури и џиновите од дрим тимот во споредба со нив биле како деца, абее мажиња :pos: . ... Оглас се бара противник по мерка :ROFLMAO:

ВО ПРОДАЖБА СЕ НОВИТЕ ФАН-ДРЕСОВИ НА МЕТАЛУРГ

1385098_10151765362343101_702556376_n-610x224.jpg

Дајте мислење ?
--- надополнето: 4 октомври 2013 во 20:33 ---

Дајте мислење ?

Зошто ми е избришано мислењето?Или не смее да му се реплицира на LetMeSea? Ако може да ми објасните преку пп, да не ја трупаме темата, толку.

Зошто ми е избришано мислењето?Или не смее да му се реплицира на LetMeSea? Ако може да ми објасните преку пп, да не ја трупаме темата, толку.

И моето ми го избришаа, иако може беше малку навредливо али не зборував лага. Ако сака може со LetMeSea или Жарко и во порака да се разбереме :)

И после ние сме криви што реплицираме тука кога две страни само за Вардар зборат. Не е фер така.

Teмата не е за LetMeSea ;) .. а и не знам како вие се буните за тоа што пишувале за Вардар и се зафркаваат за поразот од Татран, кога вие истите муабет прајте за „Минчолург“ во темата за Вардар.
Разберете се по ПП. Секако тука ќе ви се избришат мислењата.

Дајте мислење ?
--- надополнето: 4 октомври 2013 во 20:33 ---

Дајте мислење ?

500 денари е промотивна цена за маичкиве ? :eek::eek::eek::eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom