побарај го на гугл и пиши го 100 посто работиМи бара 'registration code' при инсталирање.Решение?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
побарај го на гугл и пиши го 100 посто работиМи бара 'registration code' при инсталирање.Решение?![]()
Како може да е нешто фаул, ако играчот шутне и после, 2 секунди е собран од веќе направен лизгачки старт? Шутира АИ-то, правам клизач на 1 метро од АИ, голманот мој ја брани или оди во гол-аут, играчот после 1 секунда паѓа и судијата му дава пенал.![]()
Ова се суди и реално, ништо чудно. Не можеш ти да му скршиш нога на играч, нема везе ако шутнал пред неколку секунди
Шутира, клизачот е направен не буквално на играчот, туку пред него во обид да се блокира ударот. Тој окако ќе ја шутне е улетан и се сопнува од играчот мој.
Одредени можеби се судат, ама дел од фаулите на играва се подарок од судија(повеќето за АИ).
Ќе пробам да снимам некој, па поубаво ќе се види.
Играм ЛШ со Јуве со формација 4-3-3 all attack
Позади ми се
Касерес - Киелини - Барзаљи - Лихштајнер
Бидејќи е АА формацијата, Барзаљи спие напред. Тоа е донекаде ОК.
Гос тавам во второ Тевез да ми игра ЦБ место Барзаљи, за да спие место него напред.
Тука играва да покаже дека е ретардирана, Касерес како LB ми седи напред, наместо Тевез којпо секоја логика треба да седи напред, бидејќи он го смени Барзаљи.
Ги мењам после тоа Касерес од ЛБ со Тевез од ЦБ, си викам, ај може сеа ќе иде напред. Не бе, Касерес пак е напред. Ниту еден играч немаше добиено специјална улога да седи напред па да се дешава ова.
Играм друг натпревар, исто 4-3-3 АА.
Ми добива Киелини црвен, а Барзаљи ми седеше напред. Им ги менувам местата, да испадне како топј што бил напред да добил црвен, ама пак иста приказна. Барзаљи си седи напред.
Црни комедии.
Како може да е нешто фаул, ако играчот шутне и после, 2 секунди е собран од веќе направен лизгачки старт? Шутира АИ-то, правам клизач на 1 метро од АИ, голманот мој ја брани или оди во гол-аут, играчот после 1 секунда паѓа и судијата му дава пенал.![]()
Луѓе да не знаете што е работата со Escape копчето на играва? Она за кратење на голови, синематици итн. Не може да се назначи копче кога играш на тастатура, има некој сличен проблем?
Да не вртам наназад по темава, не знам дали само јас сум или има некој што дели мислење со мене дека играва во споредба на ПЕС 2013 е далеку послаба. Искрено на 2014кава има добри новини во движења, но многу ми наликува на ФИФА и затоа ми се одмили од сам старт...Поготово кога го видов Рафаел во фацата хаха.
Гледаш дека не сум само јасod kade pa sega ova?
mislam deka edinstven si
![]()
Ја дефинитивно останују на 13-ку, ја мислу дека послаба игра на Конами од пес14 несу могале да направив.
дечки некој да знај нешто во врска со мојот проблем?? на претходната страница најдолу имам пост пишано,ако знај некој ако сака да поможи![]()