wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.784
- Поени од реакции
- 34.439
готово, има добитник...![]()
Зарем се нафати некој да земе олку грда игра?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
готово, има добитник...![]()
Можеби ве немам прашано ,можеби ве имам па сум заборавил ....
Воопшто не можам да ја играм ПЕС 14 .... многу сецка при играње ,како да дтка .... цело време сецка кога подавам,трчам итн ... не знам дали ова го имате кај вас истиот проблем .... ако го имате,дали најдовте решение за ова .... немам проблеми со компјутерот , имам јак компјутер дури и на high да ја играм без проблем .... но ова е сериозен баг ненормален .....any help ?!![]()
Можеби ве немам прашано ,можеби ве имам па сум заборавил ....
Воопшто не можам да ја играм ПЕС 14 .... многу сецка при играње ,како да дтка .... цело време сецка кога подавам,трчам итн ... не знам дали ова го имате кај вас истиот проблем .... ако го имате,дали најдовте решение за ова .... немам проблеми со компјутерот , имам јак компјутер дури и на high да ја играм без проблем .... но ова е сериозен баг ненормален .....any help ?!![]()
ја имам ПЕС 13 со Smoke patch .....Не би знаел, али пред се надевам да те посоветува некој, подобро гледај не ни пробувај да го решиш проблемот, бидејќи додатно ќе се разочараш од играта после тоа.
Мој предлог, симни си ја 13ката, најнов пач стави и колку-толку уживај во фудбалската симулација. ПЕС14 е најмизерната игра последниве години, од кога Јас знам за фудбал и гејминг.
Па оргинал од Game On земена .....Ја неам проблем никаков со играва, кога се работи за перформанси.
А многу лоша е споредбава, 2014 ми сецка, а 2013 ја играв на Хај.
Се работи за сосема различни игри. Споредба правите на 2012 со 2013.
Исто како некој да каже, ПЕС 6 ја играв се на Хај, а 2008 ми сецка на медиум/хај(било како).
Ако играта е оптимизирана, тоа е бонус за оној кој ја произвел.
А ако проблемот е некоја нивна грешка која прави играта да се однесува вака, тоа е веќе друга работа.
п.с. Им пиша дека ти е од замунда?
Или можеби си се заебал и оригинал си ја земал?![]()
не знам дали може и за PS 2 ....Дечки дајте линк од каде да ја симнам играта за ПС2. Мислам дека оваа е последната игра од серијалот што излага за оваа конзола. Ако веќе неможам да ја играм на PC, тогаш ќе се задоволам со ПС2
Лелеее не ми се верува колку време им требаше навистина за поправка .... голем пес фан сум,но некако Конами се мрзи светски ... фифа имаше проблеми,па за кратко време избација пач со поправки ....Konami Europe community manager Adam Bhatti today stated that the announcement of the release date for the much anticipated PES 2014 November DLC is imminent.
He also said the new PES 2014 DLC will include updated transfers as well as new boots and faces (more than 800). A gameplay patch adressing some of PES 2014's main issues will also be released at the same time.
Информации за оние кои ја играат, кои успеаа и во најтешките моменти да бидат со неа
п.с. ПЦ Демото за играва излезе, 40 дена после официјалното излегување на играта.![]()
![]()