Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ја знам лани телевизори даваа, Gorenje поточно...:ROFLMAO:
порано, во бивша сфрј ако ги промашиш сите 13 парови на спортска прогноза, даваа транзистор, само шо никој не одеше да си го земи, оти ќе го пукнеа од заебанција луѓето. сериозно ова... :pos:

ова стварно се има случено ми имаа кажувано, кај нас во пп, пред повеќе години мислам, само незнам во која кладилница.
едно бате лупнало 6000-ки на 4 најсигурни и сите 4 ги промашил. другарите го надупиле дека за такви случаи давале оригинал топка во кладилницата, па за да биде појако, ќе оделе заедно да ја земат. на влезот, договрени останативе, го пуштиле батево сам да влези, а по 1-2 минути внатре било ршум од смеење. за натаму незнам, ама ко шо кажуваа после имало брканица низ град :pos:

Ај прогнозери од 3та смена, дајте нешто добитно за вечер, имате? :)

bolivar- san jose 2 vo zivo bolivar imat crven ,, i nemat gubeno 18 utakmici doma bolivar.

boca juniors-1

santos - 3+

nokna smena akni gi ako imas akaunt na nekoja kladionica ;)

Штом vidooq ја пиша статистиката јасно ми беше дека тешко ќе тепа Монако. Мораа и они некогаш да потфрлат јасно беше.
Очекувајте ПСЖ следно коло вака да киксне.
Башка Монака во среда одвај тепаа на брзина да не дадоа 2 гола тешко и таа да ја победеа.

Едно можи глупо прашање ама нов сум во обложувалнициве :D за вил хил ме интересира, дали има можност доколку не погодиш ниту еден тип на ливчето, да ти дозволат за уплатената сума да направиш уште едно ливче? Демек ти ги вратиле парите?

Даваат, а плус даваат и месец дена бесплатно да пиеш и јадеш во Дестан. Fair enough... :D

и вчера и денеска изгорев добро,дајте нешто за утре,сакам да го играм Евертон 2-3,Фурт тм1,Виола1,Бенфика (Б) 2-3,Малме1,Лечиа2-3 и Астра 1

Виола со комбиниран состав ќе играат,ГГ е пореално според мене

VPS - HJK /1-2
Trollhanttan - Karstlad /2-1
kako mi bodat oci ovie dve za utre :) ajde neka opali vise ednas jako

bravo be drugar takvi optimisticki tipovi treba da ima ne samo 1 ili 2 i 2 utakmici gi pisi i gg3+ ,,, od petokot si go merkam rozenborg 1-2 ne go pisuvam preska tuku lazio go pisuvam 1-2 :X3::X3:

bravo be drugar takvi optimisticki tipovi treba da ima ne samo 1 ili 2 i 2 utakmici gi pisi i gg3+ ,,, od petokot si go merkam rozenborg 1-2 ne go pisuvam preska tuku lazio go pisuvam 1-2 :X3::X3:

Nisto samo kaj fincite i norvezanive so vakvi jaki tipovi a i ponekad kaj juzno amerikancive ako padne nekoj crven napocetok u vtoro :D eve Bolivar- San Jose ima da ja svrtat pa so saaka neka e

Штом vidooq ја пиша статистиката јасно ми беше дека тешко ќе тепа Монако. Мораа и они некогаш да потфрлат јасно беше.
Очекувајте ПСЖ следно коло вака да киксне.
Башка Монака во среда одвај тепаа на брзина да не дадоа 2 гола тешко и таа да ја победеа.

Против традиција не играм ... едино, како вчера, кога апла се очекува кикс на Реал...
http://www.rezultati.com/utakmica/UDDmi1Rd/#omjer;overall

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom