Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да падне уште еден гол на Бетис-Виљареал, а Монако вака да си остане...
Фала, чао, пријатно...

22:30 Sport Huancayo - Alianza Lima 1 (2.00)
23:30 Atletico-PR - Vitoria T1 2+ (1.60)

/KVOTA: 3.20/ 3 za 3 биле

и вчера и денеска изгорев добро,дајте нешто за утре,сакам да го играм Евертон 2-3,Фурт тм1,Виола1,Бенфика (Б) 2-3,Малме1,Лечиа2-3 и Астра 1

Едно можи глупо прашање ама нов сум во обложувалнициве :D за вил хил ме интересира, дали има можност доколку не погодиш ниту еден тип на ливчето, да ти дозволат за уплатената сума да направиш уште едно ливче? Демек ти ги вратиле парите?

Ај прогнозери од 3та смена, дајте нешто добитно за вечер, имате? :)

Едно можи глупо прашање ама нов сум во обложувалнициве :D за вил хил ме интересира, дали има можност доколку не погодиш ниту еден тип на ливчето, да ти дозволат за уплатената сума да направиш уште едно ливче? Демек ти ги вратиле парите?

А обавезно, дури и 2 уплати ќе ти даат. :D

А обавезно, дури и 2 уплати ќе ти даат. :D

Ахахаха како шо реков, нов сум, мислев дека во некоја од кладилниците имаше таква работа :D ама ете погрешно се сеќавам, како и да е, 1 ливче ќе влези вечерва
Рома 1
Фламенго 1
Лок. Пловдив 1
Њувелс Олд Бојс 1..... овие последниве водат 1-0 не ми се некако сигурни ама ке видиме :D

Ја знам лани телевизори даваа, Gorenje поточно...:ROFLMAO:

Мхм. Демек еве се изгори со спортскава па затоа кога веќе си изгорен еве ти Горење.

Ахахаха како шо реков, нов сум, мислев дека во некоја од кладилниците имаше таква работа :D ама ете погрешно се сеќавам, како и да е, 1 ливче ќе влези вечерва
Рома 1
Фламенго 1
Лок. Пловдив 1
Њувелс Олд Бојс 1..... овие последниве водат 1-0 не ми се некако сигурни ама ке видиме :D

Има такво скоро секаде, ама ако те турни само 1 од минимум 4 изиграни, и ако коефицентот на преостанатите ти надминува најчесто од 25 до 30, во зависност од кладилницата.

Ај прогнозери од 3та смена, дајте нешто добитно за вечер, имате? :)

Parana Clube - Amerika MG 1 .... Brazil 2
Fiorentina - Parma 1
Astra Ploiesti - Brasov FC 1 .... Romania 1
Seattle - NY Red Bulls 1 .... последнава ми е некако несигурна ама ај :D
за утре се овие..... можеби ке ги пишам
--- надополнето: 29 септември 2013 во 22:31 ---
Има такво скоро секаде, ама ако те турни само 1 од минимум 4 изиграни, и ако коефицентот на преостанатите ти надминува најчесто од 25 до 30, во зависност од кладилницата.
Да за ова знаев :D сега ќе знам и за тоа другото :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom