Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за вил хил ме интересира, дали има можност доколку не погодиш ниту еден тип на ливчето, да ти дозволат за уплатената сума да направиш уште едно ливче? Демек ти ги вратиле парите?
Едно можи глупо прашање ама нов сум во обложувалницивеза вил хил ме интересира, дали има можност доколку не погодиш ниту еден тип на ливчето, да ти дозволат за уплатената сума да направиш уште едно ливче? Демек ти ги вратиле парите?

А обавезно, дури и 2 уплати ќе ти даат.![]()

А обавезно, дури и 2 уплати ќе ти даат.![]()
ама ете погрешно се сеќавам, како и да е, 1 ливче ќе влези вечерва
Ја знам лани телевизори даваа, Gorenje поточно...![]()
Ја знам лани телевизори даваа, Gorenje поточно...![]()
не уплаќај ништо. ќе ја добиеш сумата која нема да ја уплатишАј прогнозери од 3та смена, дајте нешто добитно за вечер, имате?![]()

Ахахаха како шо реков, нов сум, мислев дека во некоја од кладилниците имаше таква работаама ете погрешно се сеќавам, како и да е, 1 ливче ќе влези вечерва
Рома 1
Фламенго 1
Лок. Пловдив 1
Њувелс Олд Бојс 1..... овие последниве водат 1-0 не ми се некако сигурни ама ке видиме![]()
Ај прогнозери од 3та смена, дајте нешто добитно за вечер, имате?![]()

Да за ова знаевИма такво скоро секаде, ама ако те турни само 1 од минимум 4 изиграни, и ако коефицентот на преостанатите ти надминува најчесто од 25 до 30, во зависност од кладилницата.
сега ќе знам и за тоа другото