- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.486
- Поени од реакции
- 119.325
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Скоро убеден сум дека Надал ќе танка на барем еден или два турнира од преостанатите 5 колку што треба да ги одигра до крајот на сезоната. Според мене Пекинг и Базел ќе бидат тие турнири, или пак не е исклучена можноста тоа да биде Париз затоа што е непосредно пред Лондон и ќе му треба одмор пред завршниот Мастерс.
Пекинг можно е да го игра на врвно ниво, за да го осигура местото број 1... Во Базел оди гарант поради мрсна сума на пари и некој си спонзорски договор, инаку не гледам некоја посебна причина зошто би играл во Базел, тотално небитен турнир за него.
Ќе видиме, следува интересна завршница на сезоната, да не заборавиме, тука се и тенисерите кои се борат за влез на завршниот Мастерс во Лондон. Јас би сакал таму да се најдат Вавринка и Раониќ бидејќи стварно имаат добри сезони и прикажуваат одлични игри, ова особено важи за Вавринка кој е милина за гледање.
Зошто да не игра во повеќе турнири ако може , не гледам причина за калкулирање , вистина дека на другата половина од 2014 ќе им доста за бранење , но нека лапне сега титули и бодови , за 2014та во 2014та.
И имаше меч топка што е најтрагично, а и иницијатива во тој поен, али Соуса со прекрасен пасинг успеа да се извади а подоцна и да го добие мечот.
Хјуит го плеснал Хас.
Го даваат ли некаде турниров бе?![]()
Хјуит го плеснал Хас.
Го даваат ли некаде турниров бе?![]()
Абе го гледаше некој Надал? Резултатски добар, а во пракса кажете вие![]()