ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Fognini predade na 3-6 3-5.. neli pravilo imase deka ne moze da se predade mec na 1 gem do krajot ili greska sum ?

Ништо не е ова, Типса лани на меч топка предаде. :pos: Инаку не знам дали има правило али се рачуна како крајно неспортски потег да предадеш на еден гем до крајот на мечот, освен нормално ако не заработиш тешка повреда. Фоњини не верувам да заработил тешка повреда, туку ете, ретардиран е и предал. Или може руската мафија вмешала прсти. :icon_lol:

Енди... :(
Andy Murray undergoing back surgery

The number third in men's tennis player is withdrew from the upcoming tournaments in Asia (Bangkok, Tokyo and Shanghai), according to reports of British journalists, dubious - though not excluded - even Murray's performance in the season ending ATP World Tour Finals in London.Correspondents, "The Times" and "The Daily Mail" informed on Twitter that, next week, Andy Murray goes back fine operation. Scottish Wimbledon champion wants to heal an injury that worries him one and a half years.

Аоо немаш поим како си ме израдувал

Греота дека е повреден, инаку и јас не ја сакам многу многу играта на Мареј. Сепак, на ниеден тенисер не му посакувам да биде повреден.

Ништо не е ова, Типса лани на меч топка предаде. :pos: Инаку не знам дали има правило али се рачуна како крајно неспортски потег да предадеш на еден гем до крајот на мечот, освен нормално ако не заработиш тешка повреда. Фоњини не верувам да заработил тешка повреда, туку ете, ретардиран е и предал. Или може руската мафија вмешала прсти. :icon_lol:

Па како нема да предаде , ќе му ја најдат главата во контејнер сабајле , а телото во кадата во хотелот кај што бил сместен . Башка и во Русија турнирот. :pos:

Греота дека е повреден, инаку и јас не ја сакам многу многу играта на Мареј. Сепак, на ниеден тенисер не му посакувам да биде повреден.

Гревота? Море тој и Гулбис рекет повеќе да неможат в рака да земат.

Гревота? Море тој и Гулбис рекет повеќе да неможат в рака да земат.

Како за инат овој..:X3:
1230059_10151887478328701_991460852_n.jpg

Луѓе што е сега работата со СК1 и СК2? Немам гледано телевизија долго, т.е. преска видов СК1 во кладилница, двојката ја имаме?

EDIT :

Проверив веќе :D

SportKlub = SK1
SportKlub+ = SK2
SportKlub Prime = SK3 (само шо ја немаме оваа) :D

На кое дереџе падна Ферер, денеска загуби од Соуза на турнирот во Куала Лумпур, и тоа убедливо со 2-0 во сетови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom