Фан клуб - РК Вардар

Или у превод криминал:D,ама ајде нема да го дрвим сеа за тоа,инаку Барса утре мора да падне.А искрено ни ја не веруам у тоа:icon_lol:,само коа ќе ми текне кој состав го имаат,паника ме фаќа.Ама се надевам дека со добра игра и помош од публиката дека Вардар може да напрае изненадување.

Јас мислам дека за да изгубиме присотјно ќе ни треба среќа, а за да тепаме ќе ни треба чудо. :D

Ајде нека е со среќа утре, да ја почнат добро сезоната и двата македонски тимови.
Околу буџетот, мислам дека со трансформацијата во АД ќе мора јавно да се објавуваат финансиските извештаи, ама не сум сигурен. Логично би било Вардар да има поголем буџет од Металург, ама не премногу. И по буџет и по квалитет се блиску, единствено на голман Вардар се прилично слаби за квалитетот кој го поседуваат на другите позиции. Ајде, чекор по чекор, да се надеваме на успешна сезона.

Најтешкиот можен противник го имаме како за прв натпревар во групава. Шансите за чудо се минимални, али постојат. Сакам да видам утре играчите како се борат, и како даваат максимум, дали тоа ќе биде доволно за добар резултат ќе видиме. Со среќа нека ни е.
Химната утре да грми Комити !

Ајде нека е со среќа утре, да ја почнат добро сезоната и двата македонски тимови.
Околу буџетот, мислам дека со трансформацијата во АД ќе мора јавно да се објавуваат финансиските извештаи, ама не сум сигурен. Логично би било Вардар да има поголем буџет од Металург, ама не премногу. И по буџет и по квалитет се блиску, единствено на голман Вардар се прилично слаби за квалитетот кој го поседуваат на другите позиции. Ајде, чекор по чекор, да се надеваме на успешна сезона.
Само ако котираат на берза.

Да прашам да не знаете дали има уште карти останато?

Штета навистина ја имаа утакмицата во раце. Како и да е секоја чест за дечките. А за комитите немам зборови, така се навива за својот клуб. Во секој случај го гледав натпреварот без коментатор и можам само да констатирам дека од сега тоа ќе ми стане правило кога се во прашање македонски екипи зошто вакво навивање е подобро да се слуша отколку било кој коментатор.

Покрај ремито прав рај за очите од играта на двата тима, но браво и секоја чест за ВАРДАР! :)

аууу каков ракомет посебно 2 полувреме:cuc::cuc: и навивачите у сала:cuc::cuc:бравооо...:love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom