Што ве напалува најбрзо во сексот?

Не бе брат не ги наоѓаш некогаш има неподготвени девојки, не очекувале дека баш таа вечер ќе им се посреќи па немаат време да се средат и самата страст ги поведува. А вториот случај е кога си со својата девојка подолго време и кога ќе ја молиш да се среди зошто нејзе и е сеедно кога си нејзин не си свесен како знаат да бидат не хигиенски спремни.
И не се правите сезнајковци сите машки се запустени, кои немаат редовен секс. сите до еден!
Несредена девојка нема шанси да ти даде прв пат, ова треба да го знаете како добро утро.

Несредена девојка нема шанси да ти даде прв пат, ова треба да го знаете како добро утро.
Само што го прочитав ова одма изреагирав како да се согласувам,ама пак ако добро размислам од кај знаеме дали е така,може само за нас да си кажеме,а дека е со сигурност така,немора да значи.

Во старт ако осетам дека е ептемски напален да неможам да го спречам за да одложиме малку,иначе оралката најмногу дефинитивно.:pipi:

fetis bratle nekoja so ubavi nozinja uf so da ti dumam i sega koga si pomislam mi se digne... neznam na koi drugi ova i se dopaga ama mislam deka ne sum edinstven
43536.jpg

кога ке ја фатам за малите копанчиња како што е ниска и слабечка и јас одпозади ја работам и ја стискам за ножињата за копанчињата.тогаш највеќе се палам.

кога ке ја фатам за малите копанчиња како што е ниска и слабечка и јас одпозади ја работам и ја стискам за ножињата за копанчињата.тогаш највеќе се палам.
Кокошка работиш?Затоа што гледа на копанчина се палиш.:)
ОН:Заводнички поглед и насмевка,само тоа е доволно ако навистина сум заљубен.

http://www.youtube.com/watch?v=Wz9fOTFdWIs видете го видеото многу е јако Мистик ти на последново мислам дека мислиш при крај што е.
--- надополнето: 17 септември 2013 во 13:04 ---
Кокошка работиш?Затоа што гледа на копанчина се палиш.:)

тој мисли тој од позади неја а она напучена хехе како на видеото бар ја така мислам.

еден џентлмен нема да зборува за тоа, ќе остави на дамата да го открие тоа :pipi:

Те пали кога ти ќе го задоволуваш орално него или тој тебе?
Сериозно прашувам од причина што имав девојка која што не сакаше многу лижење дунда (посебно беше нерасположена за тоа кога ќе и се навлажни), а беше изгорена да го лапни и многу пати инсистираше на оралка наместо на вагинален.
Ми се случуваше многу пати кога ќе ми пружаше орален секс за загревање да биде потоа толку влажна и напалена што свршуваше за неколку минути од кога ќе почневме.
Мислам бевме заедно неколку месеци и разговаравме околу сексот и сама кажуваше дека ја пали кога ќе ме задоволува орално.

Brace yourself, сандачето ќе ти се наполни со пораки од форумџии кои бараат фејсбук или број од девојката.

Brace yourself, сандачето ќе ти се наполни со пораки од форумџии кои бараат фејсбук или број од девојката.
yeah sure сеа на све за љубов ке ја бараме цурицата :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom