Што ве напалува најбрзо во сексот?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не бе брат не ги наоѓаш некогаш има неподготвени девојки, не очекувале дека баш таа вечер ќе им се посреќи па немаат време да се средат и самата страст ги поведува. А вториот случај е кога си со својата девојка подолго време и кога ќе ја молиш да се среди зошто нејзе и е сеедно кога си нејзин не си свесен како знаат да бидат не хигиенски спремни.
И не се правите сезнајковци сите машки се запустени, кои немаат редовен секс. сите до еден!
Несредена девојка нема шанси да ти даде прв пат, ова треба да го знаете како добро утро.

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332
Несредена девојка нема шанси да ти даде прв пат, ова треба да го знаете како добро утро.
Само што го прочитав ова одма изреагирав како да се согласувам,ама пак ако добро размислам од кај знаеме дали е така,може само за нас да си кажеме,а дека е со сигурност така,немора да значи.

Во старт ако осетам дека е ептемски напален да неможам да го спречам за да одложиме малку,иначе оралката најмногу дефинитивно.:pipi:

Член од
28 јуни 2013
Мислења
316
Поени од реакции
1.940
Член од
30 јануари 2010
Мислења
101
Поени од реакции
17
кога ке ја фатам за малите копанчиња како што е ниска и слабечка и јас одпозади ја работам и ја стискам за ножињата за копанчињата.тогаш највеќе се палам.

Член од
4 март 2009
Мислења
604
Поени од реакции
442
кога ке ја фатам за малите копанчиња како што е ниска и слабечка и јас одпозади ја работам и ја стискам за ножињата за копанчињата.тогаш највеќе се палам.
Кокошка работиш?Затоа што гледа на копанчина се палиш.:)
ОН:Заводнички поглед и насмевка,само тоа е доволно ако навистина сум заљубен.

Член од
27 февруари 2009
Мислења
32
Поени од реакции
19
http://www.youtube.com/watch?v=Wz9fOTFdWIs видете го видеото многу е јако Мистик ти на последново мислам дека мислиш при крај што е.
--- надополнето: 17 септември 2013 во 13:04 ---
Кокошка работиш?Затоа што гледа на копанчина се палиш.:)

тој мисли тој од позади неја а она напучена хехе како на видеото бар ја така мислам.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
еден џентлмен нема да зборува за тоа, ќе остави на дамата да го открие тоа :pipi:

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Те пали кога ти ќе го задоволуваш орално него или тој тебе?
Сериозно прашувам од причина што имав девојка која што не сакаше многу лижење дунда (посебно беше нерасположена за тоа кога ќе и се навлажни), а беше изгорена да го лапни и многу пати инсистираше на оралка наместо на вагинален.
Ми се случуваше многу пати кога ќе ми пружаше орален секс за загревање да биде потоа толку влажна и напалена што свршуваше за неколку минути од кога ќе почневме.
Мислам бевме заедно неколку месеци и разговаравме околу сексот и сама кажуваше дека ја пали кога ќе ме задоволува орално.
Brace yourself, сандачето ќе ти се наполни со пораки од форумџии кои бараат фејсбук или број од девојката.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.616
Поени од реакции
11.677
Brace yourself, сандачето ќе ти се наполни со пораки од форумџии кои бараат фејсбук или број од девојката.
yeah sure сеа на све за љубов ке ја бараме цурицата :LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom