- Член од
- 17 април 2013
- Мислења
- 95
- Поени од реакции
- 187
Кога ќе ме зграпчи за задник
можеби исчекувањето ... колку повеќе очекуваш, толку поголема желба, ама лошо е ако се одлага и одлага и одлага ...апстиненција најмногу ме пали
али појче те пали колку време си немал , почнува да те греби од внатреможеби исчекувањето ... колку повеќе очекуваш, толку поголема желба, ама лошо е ако се одлага и одлага и одлага ...
да те греби, јаде, нервира итн ... заебано ... умот оди наали појче те пали колку време си немал , почнува да те греби од внатре
имаш батка и други алтернативи да си се олесниш , али јас мислам дека то пали најмногу , а најмогу ме пали машко ко че не ми дава ни да го допрам keep your hands away from my genitals , said no men everда те греби, јаде, нервира итн ... заебано ... умот оди на
Зошто, што фали на тоа девојката да си ужива кога е одозгора???E неможи така сеа , крајот не ти се најдува
Знам... секако уживање има во секоја позаСе зафркавав , ништо не си фали
Не бе брат не ги наоѓаш некогаш има неподготвени девојки, не очекувале дека баш таа вечер ќе им се посреќи па немаат време да се средат и самата страст ги поведува. А вториот случај е кога си со својата девојка подолго време и кога ќе ја молиш да се среди зошто нејзе и е сеедно кога си нејзин не си свесен како знаат да бидат не хигиенски спремни.... Дее бе, кај ги наоѓаш такви ? Ама по ова што викаш дека кога ќе видиш да нема прашума меѓу нозе заклучувам дека почесто наоѓаш со прашума одколку без прашума...
Хахаха треба си менување пози секакоE неможи така сеа , крајот не ти се најдува
Море зависи од партнерот... ако ти се погоди никогаш од ништо нема да има достапа нормално дека треба иначе досадно ќе станеше во една само ако се рендавме