Што ве напалува најбрзо во сексот?

Ме пали кога ми збори прљави работи додека трае :icon_lol:

Ебаго да ви кажам утре-другиден да го искористите то. А и зависи од жената најмногу, за шо ја бива и како ја бива. :)

да лижам додека вришти гласно

Последно уредено:
Јас да ти кажам :)
Ако де, и да го прај за ефект то значи дека мерако сака да ти го напрај и да те загреј за наредниот стадиум. Ништо лошо, баш напротив, уште повеќе за респект. :)

Ако де, и да го прај за ефект то значи дека мерако сака да ти го напрај и да те загреј за наредниот стадиум. Ништо лошо, баш напротив, уште повеќе за респект. :)

Razmisli brat.. ako te laze za orgazam sto ostanuva za drugo? Sledno ke ispadne deka stvarno ne ti e golem. I slicnimite muabeti.

Am, neam thing valda, se e do devojkata... eve neznaev deka hulahopki me palele, ne in general, tuku za seks, duri nesoblecuvanje i igri.

Ili grebenje i grizenje do rani ostavanje..

Ам ако е за така речи и нека ти одглуми оргазам без да ја допреш, сигурно добра претстава ќе добиеш :D Следна етапа ти седнат на фотеља гледаш шоу.

Оралниот е во предигра и да вриска тоа се последните секудни. Ако вриска уште на старт дај и оскар :D

Кога ја треси газицата во доги,ги чепка цицињата и газето :)

Најмногу ме палат зборови. Кратка добро склопена порака неколкупати ме натерала да се појавам на врата кај дечко ми во 2 по полноќ.

Да не се правам многу Лајла Грејс, ме пали и класичното плескање по газе, бакнување врат (особено задниот дел од вратот) и гризење (до раскрвавување). Секогаш ме опоменуваат за последново :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom