Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
:)
http://sulia.com/lfc_proudnews/f/9e...bb/?guid=9e4d25a1-09ad-4c2e-a272-05778954acbb
А и мене ме интересира колку им изнесуваат платите
Јасно :D...

Инаку не верувам толкава да е платата на Mignolet, плус што од лани FSG почнаа да воведуваат договори со пониски плати но со високи бонуси... Е сеа како се одредуваат бонусите појма неам.

1240285_570348086363667_1707579419_n.jpg

Заслужено....се надевам дека ќе направиме календар од вакви слики!

Инаку тргнав да ги читам мислењата од периодот на неговото назначување...... интересни мислења.
Некои дури тргнав да ги цитирам.....ама ај викам да не правам малер.
После мислев самиот да се цитирам шо сум ги убедувал тука членовите за овој човек....па пак се предомислив.

Најверојатно и Стариџ (затоа што е далеку прв на табелата) ќе си лапне признание кое исто така е заслужено.
a1CHyM0.png

Шо се однесува до натпреварот со Свонси...
Мислам дека Саксо ќе биде во првиот состав (да се надевам не одма на експериментална позиција десен бек)
Мозес гарант стартува.

Ајде конечно Ливерпул...

Незнам што да му одговорам на superstarpizza околу играњето на Мозес.. Опциите ми се или Мозес или Аспас..у секој случај губам:):)

Незнам што да му одговорам на superstarpizza околу играњето на Мозес.. Опциите ми се или Мозес или Аспас..у секој случај губам:):)
Ма добиваш секако, со некој од нивните голови ќе тепаме!

Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk 4

roy-hodgson-joe-cole-liverpool-uk-01.jpg

Колку бев среќен тогаш...

Таа сезона изгледав помалку натпревари на Ливерпул од било која друга само поради ова копиле лево. Не сакав да си трошам интернет за да гледам мизерија, до толку беше лоша работата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom