Divider
Seraphim
Батали, доста е мрачен и влажен денов
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а шо се замарате со рој? ит вос а дарк ејџ фор ливерпулПод број 6 ..... прочитај што вели за Рафа!
А одговор на тоа му беше Поулсен и Кончески.....хахаха
Да се расплакаш.....![]()
Значи толку од Кели а? Човекот го уништија повредите бе, ѕвер ќе беше у курац...во јануар ќе сме тргале по монтоја. играчот не сака да го продолжи договорот со барса, па за да не замине како слободен, барса ќе до давале во јануар.
има многу заинтересирани и то е проблем, ама ако издржиме на 1-3 место, можи и ќе го натераме да дојди.
изгледа толку. жално е за то дете, ама не можиме од него да очекуваме стабилност кога многу често е повреден.Значи толку од Кели а? Човекот го уништија повредите бе, ѕвер ќе беше у курац...![]()
изгледа толку. жално е за то дете, ама не можиме од него да очекуваме стабилност кога многу често е повреден.
а шо се замарате со рој? ит вос а дарк ејџ фор ливерпул
засега сме 1-ви, до кога ќе вивиме, АМА затоа
Оштета му дадовме мислам 10 милиони. Човече една мала земја у Африка ќе нахранеа со тие пари...
Ја не знам ништо пошто не знам дали би можел или не, ипак со факултет почнувам тогаш па да не забегувам многу од дома. Али можда би дошол што знам. За Орхидеа ја не организирам пошто прошлиот пат ме караа пошто не сум средил све ко што треба, па ако сака некој друг може. Само не знам дали имаат сеа Спорт Клуб или не. А за Ајриш засеа нема никакви најави од овие Pravnice би требал поише да знае.Море, алоо, за мање од недеља играме. А мене кај и да е ќе ме банираат на рецептине темана или на некоја друга, па...ќе се иде у Ајриш или Охридеја?
Ја не знам ништо пошто не знам дали би можел или не, ипак со факултет почнувам тогаш па да не забегувам многу од дома. Али можда би дошол што знам. За Орхидеа ја не организирам пошто прошлиот пат ме караа пошто не сум средил све ко што треба, па ако сака некој друг може. Само не знам дали имаат сеа Спорт Клуб или не. А за Ајриш засеа нема никакви најави од овие Pravnice би требал поише да знае.
Остави алтернативен контакт беПа пиши пред да ме банираат.
Со детаЉи.