Divider
Seraphim
Пеџа има моб. број ебаго.
Ти бе немаш сураттефтер од мене?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пеџа има моб. број ебаго.
Имаш фб? Не ми делуваше ко лик кој сака социјални мрежиПеџа има моб. број ебаго.
И да информисаш...Аз ште ви информира
Доста се собирате бе
Не го плукајте Рој пошто и Роџерс беше исто срање лани . Едниот за 5-6 месеци работење имаше 25 бода ,другиов 31...
2 утакмици подобар бил, јак штик..![]()
А штотуку си помислив дека веќе сите го прифатија Бренди...Лани![]()
Не проаѓа времево,до понеделник кој ќе чека..
--- надополнето: 12 септември 2013 во 16:05 ---
Абе зашто се искурчиле со платава на Мињоле вака..
гледам зимал 90к неделно..трети најплатен играч ни е, кога Суарез ќе си оди а Џерард ќе иде у пензија ќе стане најплатен играч на Пул..голманот
Многу му дале за голман кој никад не бранел на високо ниво т.е во голем клуб..
Подобро уште некој натпревар да ја сочува мрежата да не почнам да го серам за париве што ги зима![]()
Ќе го купиме Михаел Крон-Дели, партнерот на Аспас од Селта Виго пошто очигледно затоа не му иде на Аспас. Двајцата комбинирано ќе земаат 200.000 (секој по 100.000) и нема да биде Мињоле најплатен. Знае Роџерс шо праиНе проаѓа времево,до понеделник кој ќе чека..
--- надополнето: 12 септември 2013 во 16:05 ---
Абе зашто се искурчиле со платава на Мињоле вака..
гледам зимал 90к неделно..трети најплатен играч ни е, кога Суарез ќе си оди а Џерард ќе иде у пензија ќе стане најплатен играч на Пул..голманот
Многу му дале за голман кој никад не бранел на високо ниво т.е во голем клуб..
Подобро уште некој натпревар да ја сочува мрежата да не почнам да го серам за париве што ги зима![]()
http://sulia.com/lfc_proudnews/f/9e4d25a1-09ad-4c2e-a272-05778954acbb/?guid=9e4d25a1-09ad-4c2e-a272-05778954acbbThis is sourced from the latest version of the Sports Interactive football management simulation game, Football Manager. While the figures are not official, they’re not far out.