D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја мислам дека најпаметно ќе беша да има уште една, ако не и уште две сезони. Прво, затоа што експанзијата во Европа и најјаките пари направени на Волт се случиja во 10 минути screen time. Можеше цела сезона комотно таму да оди, како станува најпознатото име поврзано со дрога во светот, страв и трепет, Ескобар на 21 век yada yada, па тек после една цела сезона во врска со пензионирањето и ова што сега го гледаме. За споредба, цела сезона се думаа дали да отепаат човек, а експанзија во Чешка направија во 10 минути. Ем немаше да делуваат епизодиве исфорсирано и избрзано, ем ќе си гледавме уште Breaking Bad.![]()
И како тоа ќе беше поразлично од се претходно што се дешаваше?
Најголемото ширење на организацијата и најголемата печалба на Волт ќе не беше исфорсирана и избрзана, додека други поситни ствари се одолговлекуваа по цели сезони. Не е битно тоа, како си ја замислиле така, сигурно повеќе од мене разбираат, јас само си пишав како би преферирал. А ако ја сакаме серијата, не смееме да бараме пропусти и да ја критикуваме за некои ситни работи? Една сцена од 10 секунди ја искритикувавме, и одма ја браните ко да сте продуценти на серијата.![]()
Луѓето како тебе ми се најинтересни (истото го имаше и на форумот за Гот) им фалело времето кога серијата имала мала гледаност, е па ако продолжела да има мала гледаност немаше ни да стигне до овде, може ќе ја завршеа до 3та сезона или пак ќе ја правеа со мизерен буџет и немаше тоа да изгледа вака убаво.Ми фалат деновите кога серијава ја гледаа се на се десет души, сеа секој бара логика и поставува прашања, не уживајќи во тензијата.![]()
Луѓето како тебе ми се најинтересни (истото го имаше и на форумот за Гот) им фалело времето кога серијата имала мала гледаност, е па ако продолжела да има мала гледаност немаше ни да стигне до овде, може ќе ја завршеа до 3та сезона или пак ќе ја правеа со мизерен буџет и немаше тоа да изгледа вака убаво.
До толку е јака серијава?![]()
За да го задржи квалитетот мора да расте гледаноста, мислам дека на ГоТ е тројно зголемена гледаноста од првата сезона. Ете денес прочитав дека The Killing нема да ја продолжат токму заради ова, иако трета сезона беше одлична сепак имаше мала гледаност.А демек првите две сезони мизерно изгледаа?![]()