- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 1.130
- Поени од реакции
- 1.510
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Требало да почекаат да заврши серијава. Вака одма спојлер лупаат, Сол ќе преживее.
Не дека некој се надеваше или сакаше да цркне ама, сепак, требало да си почекаат.
За да го задржи квалитетот мора да расте гледаноста, мислам дека на ГоТ е тројно зголемена гледаноста од првата сезона. Ете денес прочитав дека The Killing нема да ја продолжат токму заради ова, иако трета сезона беше одлична сепак имаше мала гледаност.
Требало да почекаат да заврши серијава. Вака одма спојлер лупаат, Сол ќе преживее.
Не дека некој се надеваше или сакаше да цркне ама, сепак, требало да си почекаат.
Кај Breaking Bad e x 6. Од милионче колку што им беше просекот прва сезона до 6 милиона гледачи втора половина на 5 та сезона (ја поминаа и GoT која има 5, 5 и влегоа во Гинис), а претходната сезона не беше ниту најгледаното шоу на АМЦ (walking dead мислам дека беше). Само за споредба, епизода од последната сезона на BB кошта 3 милиона само за продукција, додека кај GoT тој трошок изнесува 6 милиона. За маркетинг не станува збор во споредбата со ГоТ и ХБО, која е медиумска империја и по дифолт ги држи најспектакуларните шоуа, плус се водат по сценарио базирано на книги кои писателот ги почнал од 93 та мислам и имал огромна фан база и пред тоа. Додека кај ББ не беа сигурни дали 4 та сезона воопшто ќе се емитува на АМЦ. Зошто успеаа? Најмногу ради дај хард фановите кои веројатно препознале квалитет уште од првите епизоди на серијата и ради фактот што не викале дека е срање поради некои сцени кои би можело да се кажат дека се нереални. Додека тука имаме новопечени фанови кои тврдат дека се усрала серијата ради сцена која ниту заврши ниту се знае како ќе заврши и што Винс Гилиган има воопшто на ум.. Се надевам дека се разбираме сега.
da ti se mocam u serijata ako nesmees da ja iskritikuvas koa ke usreat neso....
da ti se mocam u serijata ako nesmees da ja iskritikuvas koa ke usreat neso....
Е сеа јбг, некој мора да е крив.Не е крива серијата за тоа, туку фановите.![]()