Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Али Мозес е на позајмица, Аспас не. Иако можно е и така, ќе видиме Суарез коа ќе се врати. Целта е Кутињо да игра 10ка, со моменталниот состав (без Суарез) би требало Мозес 100% да игра лево крило од следно коло. Кога ќе се врати Суарез ќе видиме кој ќе биде десно^
Мислам дека Moses ќе игра пред Aspas - Aspas е центрачен напаѓач и мислам дека е примарно земен за на клупа односно замена за Sturridge... Инаку да во глобала тоа е тоа...![]()
Али Мозес е на позајмица, Аспас не. Иако можно е и така, ќе видиме Суарез коа ќе се врати. Целта е Кутињо да игра 10ка, со моменталниот состав (без Суарез) би требало Мозес 100% да игра лево крило од следно коло. Кога ќе се врати Суарез ќе видиме кој ќе биде десно![]()
Зборот ми беше дека Aspas (од тоа што имам прочитано) не го бива по крилните позиции. Имаше еден фан на C. Vigo зачленет на RAWK и имаше подетално опишано како Aspas бил дупка на крилните позиции додека пак кога играл како CF бил сосема друг играч, демек нешто со позиционирањето во и надвор од шеснаесетникот. И од тука ми е мислењето дека Aspas е земен за на клупата и дека досега главно играше затоа што ни фалеа играчи во нападот.Али Мозес е на позајмица, Аспас не. Иако можно е и така, ќе видиме Суарез коа ќе се врати. Целта е Кутињо да игра 10ка, со моменталниот состав (без Суарез) би требало Мозес 100% да игра лево крило од следно коло. Кога ќе се врати Суарез ќе видиме кој ќе биде десно![]()
Да де и ја истото го викамМозес е деснак, автоматски би играл лево.
Аспас ќе игра десно.
Мозес е кај нас само да Кутињо игра 10.
Суарез кога ќе се врати ќе има ротација само на крилните позиции (ова се додека е спремен за игра Стариџ)
Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk 4
Го заборави Борини
да ме потсетуваш како Паско на Роџерс![]()
http://www.dailymotion.com/video/x1431k1_mamadou-sakho-the-first-interview_sport#from=embediframe
- Чоече играчов ме праи многу среќен, мнг верувам у типов и уште не ми се верува дека го донесовме. Разумно го отпишав од можните желби, али Роџерс ми докажа спортивно. Се осеќам ко верниците у Исус по распнување, иако тој го дрогирале за да изглеа мртов. Ако човеков не го биде у Ливерпул, тогаш никој нема да го биде. Ова челично говедо ни фалеше, има да ги силува сите! БРАВО за трансферов! Да можев да бирам со кој ќе потпишеме летово на центар-бек позицијата, најискрено и најреално ќе кажев МАМАДУ САКО! Никој друг!
Интервјуво на друга страна треба да го објавиш![]()