Фан Клуб: Реал Мадрид

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Шо фајде од трансферов на Бејл, кога ми го усраа денов со Озил. Ебате лигушите, реков му дојде памет на ова стариов, ама изгледа грешка сум бил :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Мене па сметката од ВИП ми го усра денот :(

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
"Озил и неговиот татко утрово веќе 2 пати ја одбија понудата од Арсенал и јасно ја кажаа намерата Озил да продолжи во Мадрид."

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.493
Поени од реакции
6.295
"Озил и неговиот татко утрово веќе 2 пати ја одбија понудата од Арсенал и јасно ја кажаа намерата Озил да продолжи во Мадрид."
Zatoa momentalno e na medicinski pregled... Inace ti garantiram deka toa so si go napisal e rekla kazala od kvazi novinar na tviter, informacija koja shklj mediumi ja prenesvet...

Sent from my HTC Desire X

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.653
Поени од реакции
14.623
Каква прес-конференција на Бејл... :cuc:

For me Cristiano Ronaldo is the best player in the world,” Bale said at a press conference. “His presence played a big part in my decision to join Madrid. It will be an honour to play alongside him.

“What about penalties and free-kicks? Ronaldo is the boss here at Madrid. Let’s see what he says.

“I don’t need to help Ronaldo to be the best in the world – he has already shown it.”

On his huge price tag, the 24-year-old said: “The transfer fee is not something that affects me. It’s something between Madrid and Spurs. It only brings extra pressure if I want it to.

“The biggest pressure here is to help Madrid win trophies. I want to win silverware here and help the club win the Champions League.”

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Дај нешто слика видео од медицинскиот преглед ?

Наводно, медицинскиот преглед се одржува во Минхен каде што е репрезентацијата на Германија. Твитовите на Пер кој е на лице место, нормално некоренспондираат со тоа што го кажува татко му на Озил. Али ќе почекам на официјална, па ќе збориме. ББС важат за сериозни медиуми, и обично последни објавуваат информации. Излегоа со наслов дека Озил веќе е играч на Арсенал.

Али и јас сум скептик, па да почекаме на официјална, до кај 17 00 часот денес.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
Ако Реал го даде Озил тоа би било кога веќе би го имале договорено Сузрез...
Јас мислам дека Ливерпул ја имат клучната улога за Озил :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ако Реал го даде Озил тоа би било кога веќе би го имале договорено Сузрез...
Јас мислам дека Ливерпул ја имат клучната улога за Озил :D

Да разјнасниме дека нема ниту шпекулации ниту ништо на странава. http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23929339 Според мене ББС се сериозен медиум, али веќе е готово.

Од друга страна, ја пратам Премиер Лига и 100% сум убеден дека Суарез продолжува со Ливерпул.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.493
Поени од реакции
6.295
Дај нешто слика видео од медицинскиот преглед ?
Arsenal ne e tim od tipot na real i barsa, koj so noviot igrac prajt shou kako veliki brat. Koga ke potpise igracot imat nekolku sliki so dresot i kratko intervju od arsenalTV. Jebiga ne sme tolkavi komercijalisti kako vas:)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Arsenal ne e tim od tipot na real i barsa, koj so noviot igrac prajt shou kako veliki brat. Koga ke potpise igracot imat nekolku sliki so dresot i kratko intervju od arsenalTV. Jebiga ne sme tolkavi komercijalisti kako vas:)

Не можиш да го споредвиш Арсенал со најголемиот клуб на светот . :D

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
Да разјнасниме дека нема ниту шпекулации ниту ништо на странава. http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23929339 Според мене ББС се сериозен медиум, али веќе е готово.

Од друга страна, ја пратам Премиер Лига и 100% сум убеден дека Суарез продолжува со Ливерпул.
и јас пратам ЛаЛига,Озил сум убден дека според покажаното во Реал ќе остане 100%..
Пари другар пари,нема сигурен -не сигурен..

Kajgana Shop

На врв Bottom