Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Mourinho: "Bonito, bonito, bonito no es jugar en el Real Madrid, bonito, bonito es ganar con el Real Madrid "

OВа е мојата порака до Бејл

Skysports Објави дека Венгер дава се од себе и за Ди Марија.Да му ебам матер на Перез ако за Бејл ги продаваме Озил и Ди Марија,послаби ке сме:facepalm:

Винички трговец :pos:

Месут да си отиде... не ми се верува. Крш ќе сме на позиција плеј понатака. Неможе Иско цела година да ја издржи, во првата година во Реал ретко кој издржал кондиционо до крај во полна пареа. Ужасно лошо ќе биде. Се плашиме Арсенал дека ќе дае 50миљони у последни саати од преоден рок...

Месут да си отиде... не ми се верува. Крш ќе сме на позиција плеј понатака. Неможе Иско цела година да ја издржи, во првата година во Реал ретко кој издржал кондиционо до крај во полна пареа. Ужасно лошо ќе биде. Се плашиме Арсенал дека ќе дае 50миљони у последни саати од преоден рок...
Абе глуости, Кака си отиде на Озил му останува да се бори со Иско за таа позиција, и Зидан и Карло слепи ли се да видат дека ќе фали таму играч ако си иде Озил, треба да ја одбијат секоја понуда а не вака кур-ташак да си играат кога Озил самиот изјави дека сака да остане. Ако оди криви се од управата а не Озил...еве и Ди Марија се спомнува, ако не и Икер да им го спакуваме како поклон.

Чим на марка пишаа значи 99% е сигурно...барем сега со тие 50 мил Суарез да го земат малку да се извадат за овој глуп потег :facepalm:

tumblr_mshz35ch081rkek0xo1_400.gif

Абе каков арсенал , кај ќе даел венгер 50м за еден играч не заебавајте тој 70м имаше на располагање од почетокот на преодниот рок не купи ни еден играч сега ќе ги потроши 80% од парите на еден играч , глупости се тоа според мене ,исто како за суарез што нудеа 40м фунти а после кажаа дека немало понуда .

feel the difference
Нејмар: „Дојдов тука за да му помогнам на Меси.“

Герет Бејл: „Се надевам дека ќе ја освоиме 10та титула во Лигата на Шампиони со Реал Мадрид.“

Абе каков арсенал , кај ќе даел венгер 50м за еден играч не заебавајте тој 70м имаше на располагање од почетокот на преодниот рок не купи ни еден играч сега ќе ги потроши 80% од парите на еден играч , глупости се тоа според мене ,исто како за суарез што нудеа 40м фунти а после кажаа дека немало понуда .

Дај боже да си у право ама 99% е сигурно дека Озил оди во Арсенал.

Абе дајте видео во костум кај шо е како гифот погоре, само на терен го гледав :)

Шо фајде од трансферов на Бејл, кога ми го усраа денов со Озил. Ебате лигушите, реков му дојде памет на ова стариов, ама изгледа грешка сум бил :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom