Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Објавија и Ултрас Сур (нормално го пцуваат Перез) затоа што шоуто со Бејл го искористи да го испрати Озил во Арсенал од задната врата кога сите очи беа насочени ко Бејл. Стариот не можеше да одолее изгледа понуда од 50 мил за Озил кога тој го зема за 10 а Венгер ќе го изедеа навивачите ако не потрошеше некоја пара...барем да отидеше у некој поарен клуб а не да игра со недораснати ембриони.

Да разјнасниме дека нема ниту шпекулации ниту ништо на странава. http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23929339 Според мене ББС се сериозен медиум, али веќе е готово.

Од друга страна, ја пратам Премиер Лига и 100% сум убеден дека Суарез продолжува со Ливерпул.
Еве колку се сериозни
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23538218
Ни од реал имаат излезено и кажано колку е цената на Бејл , ни од Тотенхем ама тие си напишале дека е £85.3m , и за платата имаат згрешено £300,000 per week пресметај колку доаѓа тоа во фунти , а Бејл ќе зема околу 7-8 м евра годишно .

и јас пратам ЛаЛига,Озил сум убден дека според покажаното во Реал ќе остане 100%..
Пари другар пари,нема сигурен -не сигурен..

По 10ка со кромид и пивце ? Сакаш ? Дека НЕМА да остане ? :D :D

По 10ка со кромид и пивце ? Сакаш ? Дека НЕМА да остане ? :D :D

Реков ако Озил си оди,Суарез доаѓа кај нас 100%.
На таа варијанта може 10ка со кромид и скопско големо :D

значи ако Озил го продадат Реал се најглупиот клуб на светот!
фала на разбирањето и пријатно

другар касно палиш:pos:

па подобро да си замине отколку да скапе на клупа ка другите...

Преку кур веќе, тимот уште на стартот на подготовките треба да ти е завртан во главата, не после 3 кола почнати ние ќе го менуваме столбот на тимот, она што се дешава последниве денови е само за заработка, ти ебам и управа и све. Нека дојде 00.00ч не се трпи веќе..

Само не тропајте дека и Озил и Марија ќе заминат. Тоа е невозможно да се случи.

Истотака не се надевајте дека Суарез ќе дојде ако си отиде Озил. Каква поврзаност имаат овие двајца и нивните позиции?
Суарез заборавете го, само Озил да остане. Марија останува 100%.

Истотака не се надевајте дека Суарез ќе дојде ако си отиде Озил. Каква поврзаност имаат овие двајца и нивните позиции?
.
поврзаноста е во парите.земаш-дадеш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom