Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Наводно, сме понудиле за Јохан Кабаје од Њукасал. И за Мичу и Вилијамс исто така.

Ако платиме премногу пари за Мичу сме најголеми идиоти.
А сеа пошто сите знаат каква ни е ситуацијата ќе пробаат што е можно повеќе да ни извадат.

Ќе изгубиме и од Фулам, и после ќе му текне на стариот да купува играчи. И брзо потезно ќе донесе 3 играчи од кои 2 ќе бидат од типот на парк и сантос.
--- надополнето: 19 август 2013 во 15:04 ---
Наводно, сме понудиле за Јохан Кабаје од Њукасал. И за Мичу и Вилијамс исто така.

Го имаш жиру, што ќе ти е уште еден висок играч. Треба некој брз.
Кој играч во Туре испуштивме, башка за без пари.

Само ако го земат Кабај,е тек тогаш идам у Лоднон да испоебам се женско у фамилија на управата.

Као ретардиран се понаша овој мичу само ради тоа ме нервира :d

Миччу е must go for ситуација :) Уште од Јануари зборам за него :icon_mrgr:

наместо одма да бапнете дупла понуда фелаини бејнс за 35 милиони ... бејнс би ја размрдал левата страна а фелаини може да го ротирате на повеќе позиции одбрана средина па дури и напад .

Што ќе ни е Бејнс кога пред пола сезона го земавме Начо Монреал а тука е и Гибс, место лев бек треба да се земе централен, јас би сакал да е Алдервеирелд. Голман ни треба, Беговиќ или Цезар да го донесат полна капа. Играч од типот на Кондогбија, уште 1 играч од средината и шпиц.

Да не биде после кој е овој Мичу бе што сака 100к неделно.Нек се губи.

:)

За твое инфо во Јануари кога влезе во 56 и даде во 57 гол во купот го ставив на аватар. А некаде од Декември почнав да зборувам за тоа што фудбалер е.Дефинитивно најомилени играчи со Рики Ламберт од ПЛ кои не се во Арсенал.

Понудата за Кабај наводно е одбиена од 10 милиони фунти ако воопшто е пратена понуда искрено и јас сега би ја одбил а и да сум на местото на клубовиве за кои ке пушти Арсенал ке барам и повеке ке користам до максимум шо можам да извлечам пара.

Да не биде после кој е овој Мичу бе што сака 100к неделно.Нек се губи.

:)

У превод ќе имаме Подолски и Мичу со 105 000 неделно а не прават ништо.
Сепак тоа за Мичу е време да дојде па да се види.. можно е и да биде исплатлив.
Сепак, ништо не ми е веродостојно... веќе бетер од Вардар да го следам се осеќам со сезониве на Арсенал..турбуленции и управа.

Не знам што да речам за трансфер политикава на клубов се зема ли Кабаје? или пак Мичу а една екипа како Сотон успеа да потпише со Освалдо од Рома е браво за Венгер, Освалдо според мене е барем 3пати подобар од Мичу ... Не знам што да речам веќе освен I'm sick and tired from your bullshit Wenger and Gazidis go and bye a quality player ffs:(

Не знам што да речам за трансфер политикава на клубов се зема ли Кабаје? или пак Мичу а една екипа како Сотон успеа да потпише со Освалдо од Рома е браво за Венгер, Освалдо според мене е барем 3пати подобар од Мичу ... Не знам што да речам веќе освен I'm sick and tired from your bullshit Wenger and Gazidis go and bye a quality player ffs:(

You mean,bye Wenger?
Или buy a quality player :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom