Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
У превод ќе имаме Подолски и Мичу со 105 000 неделно а не прават ништо.
Сепак тоа за Мичу е време да дојде па да се види.. можно е и да биде исплатлив.
Сепак, ништо не ми е веродостојно... веќе бетер од Вардар да го следам се осеќам со сезониве на Арсенал..турбуленции и управа.

Мичу реално не е лош играч само проблемот е што сега по поразот од Вила за него Свонси ќе ви бара 25-35м што е премногу .Сите знаат сега дека Арсенал треба да купува и ќе ве чекаат ко бел лебац,ако некој играч за Њукасл би вредел 10м за Арсенал ќе вреди 15-20м зашто знаат дека мора нешто Венгер да донесе ако сака да си ја сочува работата.
Тамо беше и Ливерпул пред 1-2 години кога фрлија огромни пари за Даунинг,Керол,Адам,Ален..
Многу чекаше Арсенал и сега нема враќање назад.

Не ги мешај Арсенал и Ливерпул.Тоа се 2 сосема различни ситуации.
Него,во последните денови што остануваат од т.п. ќе не поврзат со минимум толку играчи колку што не поврзаа во цело лето.Епа сега замислете.
Најнова шпекулација,Де Роси у Арсенал :pos:
--- надополнето: 19 август 2013 во 19:40 ---
Едит: Ќе си ебаме мамата со просеци ко Учида,Кабај и Кондогбиа,иако овој третиов ветува,но не е тоа тоа.

Не ги мешај Арсенал и Ливерпул.Тоа се 2 сосема различни ситуации.

Моментално се 2 сосема различни ситуации точно ,Ливерпул има 3 бода,Арсенал 0. Но јас правам паралела како Ливерпул прошол лошо тогаш за да си знаете каква ќе ви биде ситуацијата кога ќе тропнете кај Свонси,Њукасл и таквите клубови.Најдобро би било да го рипнете овој траснфер рок за да покажете карактер кон останатите клубови па на зимо да ги фрлите парите.

Читам сме испратиле понуди за Кабаје,Кондогбиа и Учида.Кабаје ми прави мерак,овој Кондогбиа го гледав за Франција добар беше,има сличен стил како Погба,Учида е катастрофа.
Исто така не поврзуваа со Мичу и Вилијамс,мислам дека сега кој и да го донесеме шансата да успее е помалце од 50%.Пред две лета кога купивме 5 играчи во два дена,само двајца испаднаа како што треба(Артета и Пер).

Арда Туран имал откупна клаузола од 24м,можно е по него да тргнеме

Моментално се 2 сосема различни ситуации точно ,Ливерпул има 3 бода,Арсенал 0.

Дај бе не се глупирај.Или правај салам муабети,или гитла од фан клубов.Ова е фан клуб Арсенал,не Ливерпул.

Иначе сакаш кладба дека Арсенал завршува пред Ливерпул во една година аватар?

Моментално се 2 сосема различни ситуации точно ,Ливерпул има 3 бода,Арсенал 0. Но јас правам паралела како Ливерпул прошол лошо тогаш за да си знаете каква ќе ви биде ситуацијата кога ќе тропнете кај Свонси,Њукасл и таквите клубови.Најдобро би било да го рипнете овој траснфер рок за да покажете карактер кон останатите клубови па на зимо да ги фрлите парите.

И јас го мислам истото,ама таква е ситуацијата да мора да купиме минимум 4 играчи.
Мора да се донесат замени и играчи за ротација бидејки имаме едвај 16 играчи.Ако купиме некоја "ѕвезда" како Вилиан или Туран тоа ке биде плус,иначе треба да земеме некои ефтини крпеници,па во Јануар да се консолидираме.

Само ако го земат Кабај,е тек тогаш идам у Лоднон да испоебам се женско у фамилија на управата.

Не разбирам зашто ќе ни е па нас Кабаје? На позиција на Вилшир и Казорла ни треба уште еден? Го дадовме на времето Цеск за сега да го купуеме ова бајатово?

Омг овој Кабаје ни на клупа не е против Сити денес.....Дали е повреден или не врска неам, али ако го купат, нека си свирнат по еден куршум....:sick:

Каков ни е тимот во моментот за мене ич не е проблем одма да дојдат Конгодбиа и Кабај. Со две раце ќе ги земам, е сеа за овој Учида читав нешто од дечките фанови на германските клубови тука на форумот дека не е баш некој квалитет.

Знае некој точно кои и на колкаво време се повредени?

Дај бе не се глупирај.Или правај салам муабети,или гитла од фан клубов.Ова е фан клуб Арсенал,не Ливерпул.

Иначе сакаш кладба дека Арсенал завршува пред Ливерпул во една година аватар?

Имаш кладба, Пул влага у топ 4,Арсенал не.

Имаш кладба, Пул влага у топ 4,Арсенал не.

Значи,остај топ 12,40.Јасно и гласно у една година аватар-ја викам Арсенал пред Ливерпул,ти Ливерпул пред Арсенал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom