Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
За успомен и долго сеќавање #Liverpool fans :vozbud:
qb3k.jpg

Уживај си ти со твојата иронија.

Опуштено. Остави ме мене, него ти облакај шорцеви да се спремаш за следна утакмица зошто не знам кој ќе игра за Арсенал.

Како ги изринглаа арсенал...ама сем судијава и самите си се криви....како беше имале 100 милиони за купување?

Не знам зашто до ден денес му се лутат фановите на Арсенал на Евра кога рече дека се како деца во тренинг камп кои се лесно плашливи и лесно можеш да се справиш со нив на теренот.
Според коментариве ваши и во 2013 сигурно истово ќе важи.

У кладилница еден пред мене стаи 5000 на Арсенал и Баерн. Како го поздрави судијава :pos:

Можно е јас да сум им малер на Арсенал :icon_lol::icon_lol:

Иначе Арсенал се налутиле и додека не дошол Суарез немало да играат озбилно.

Не знам зашто до ден денес му се лутат фановите на Арсенал на Евра кога рече дека се како деца во тренинг камп кои се лесно плашливи и лесно можеш да се справиш со нив на теренот.
Според коментариве ваши и во 2013 сигурно истово ќе важи.

Не знам ни јас. Исто не знам оти му се лутат фановите на Јунајтед на Суарез што рекол дека Евра е нигер. Тоа си е од раѓање и секогаш ќе биде.

Кога Евра го рече тоа стварно беа деца. Овие сега не се деца, многу од нив се зрели играчи имаат преку 25 години. А ако тепање и фаулирање по терен без санкција е начин на игра, Стоук треба да се шампиони, можеби и затоа во премиер лигата веќе не остана ни еден суперстар играч.

Сандерленд шампиони ? :D

Реално од единствената полушанса која ја имаа Фулам постигнаа гол. Натпреварот беше лош за око, но треба играчите на Сандерленд да се уклопат малку, посебно тоа важи за Алтидор кој е одличен ама некако со страв играше денес и не му беше наместен нишанот. Знае да дојде до шанса, но шутираше слабо во 2-3 ситуации што е нетипично за играч со таква сила. Адам Џонсон е одличен, знае да задржи топка во невозможна ситуација, додека Џакерини си е оној кој го знам. Играч кој трча, знае да создава простор ама кога ќе дојде последниот момент, додавање или шут не е важно не знае што да прави.

Додека математички постојат шанси за шампион, јас ќе се надевам :cool:

Види како навивачите на Ливерпул мислат дека имаат шанса да бидат први, што останало ние навивачите на Сандерленд да ја загубиме надежта:icon_mrgr:

Нема шо. Мизерни бевме.

Сосема заслужена победа на Вила. Честитки од мене.

РвП има години, а останатите двајца кај и да е ќе бидат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom