- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.431
- Поени од реакции
- 11.349
За успомен и долго сеќавање #Liverpool fans
Па од цел форум фановите на Ливерпул најдоа да се ситат на поразот на Арсенал..
Комплекс бе
--- надополнето: 17 август 2013 во 18:01 ---
Ливерпул повеќе не е прв
Уживај си ти со твојата иронија.
Можно е јас да сум им малер на АрсеналУ кладилница еден пред мене стаи 5000 на Арсенал и Баерн. Како го поздрави судијава
Не знам ни јас. Исто не знам оти му се лутат фановите на Јунајтед на Суарез што рекол дека Евра е нигер. Тоа си е од раѓање и секогаш ќе биде.Не знам зашто до ден денес му се лутат фановите на Арсенал на Евра кога рече дека се како деца во тренинг камп кои се лесно плашливи и лесно можеш да се справиш со нив на теренот.
Според коментариве ваши и во 2013 сигурно истово ќе важи.
Реално од единствената полушанса која ја имаа Фулам постигнаа гол. Натпреварот беше лош за око, но треба играчите на Сандерленд да се уклопат малку, посебно тоа важи за Алтидор кој е одличен ама некако со страв играше денес и не му беше наместен нишанот. Знае да дојде до шанса, но шутираше слабо во 2-3 ситуации што е нетипично за играч со таква сила. Адам Џонсон е одличен, знае да задржи топка во невозможна ситуација, додека Џакерини си е оној кој го знам. Играч кој трча, знае да создава простор ама кога ќе дојде последниот момент, додавање или шут не е важно не знае што да прави.Сандерленд шампиони ?
можеби и затоа во премиер лигата веќе не остана ни еден суперстар играч.
17 години на клупа, 3 ПЛ титули, кратко и јасноИ тоа што викаш, 2 пенала + црвен картон е доволен показател дека Венгер не го бива...