Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Тешко нас кога за избор на играч критериум ни е кој е помало дрво, ама тоа е. Најкорисно би било место 12-ти играч Пипан да понесе фрижидер, барем стално да си имаат ладни „сокчиња„. Е кога веќе нема фрижидер со МКД државјанство што знам, меѓу овие тројца стварно ми е сеедно, можеби мала предност за Брчков. Редно би било Соколов да одмори малку, ги имаше своите шанси до сега. А и некако нема живот во него, ги гледаш при крај на утакмица сите поцрвенети, задишани, а овој некако бескрвен во лицето како Дата од стартрек ме убива во поим.:)

Зборот ми е кој и да биде изборот не заслужува да се закрвиме овде безвезе, ама барем е тема за дискусија.

Кога е точно утакмицава со литванија и дали ќе има пренос ?

Што воопшто не е некој показател и сите вие стручњаци овде, гадно се лажете. Ако зборуваме за Соколов стриктно, Ѓуроски е измислен. Од секој аспект. Соколов е бескорисен, нема што да понуди, веќе е и во одминати години.
А, Ѓуроски ниеден од вас го нема гледано како игра, ама ете, статистика и бројки, донесен заклучок. Мислам, безвезе.
--- надополнето: 17 август 2013 во 12:29 ---

Не зборувам за Брчков, зборувам за овие двајца. Ниту пак ти го имаш гледано Ѓуроски, а зборуваш затоа што си прочитал дека играл 85 минути само во три сезони. Напразно зборувате.

Јас тренирав со него, и може да ти кажам дека е размазено детенце, уфурано до немај каде. Он ако е кадарен за репрезентација јас сум кадарен за прва петорка во Лејкерс. Шут 0, одбрана слабо, бар тоа требаше да научи во Америка, од аспект на кошаркарска интелигенција е лимитиран, што сакаш повеќе? Подобро да игра Магдевски или Николовски отколку овој, бар децата ќе фатат искуство уште од ептен мали и ќе бидат печени за во А-тимот порано од предвиденото, а овој џабе прашина ќе фаќа на клупата.

Sea 20:00 ili 19:30?

Poso na kartive od 20:00 mi pisuva, pa da ne otidam na poluvreme ebate

Дали има некој информација дали има уште карти во сала да се купат?

Не навлегувам за карактерни особини, не го знам. Зборувам за кошаркарските квалитети.
Зајадлив ми е постов, не продолжувам повеќе.

Па ти одговорив и за кошаркарските квалитети, според ниту еден критериум не заслужува да игра за репрезентација.

Па ти одговорив и за кошаркарските квалитети, според ниту еден критериум не заслужува да игра за репрезентација.

Твое мислење, секако. Ќе видиме како Пипан размислува. Кога Кире Николовски се влече 5 години по репрезентација, а е обично дрво, зошто да не добијат шанса, некои кои можеби би изненадиле.

naumdb

Кире добиваше шанса повеќе од сите. Како да се покаже некој во подготвителен период, а да седи на клупа?

Твое мислење, секако. Ќе видиме како Пипан размислува. Кога Кире Николовски се влече 5 години по репрезентација, а е обично дрво, зошто да не добијат шанса, некои кои можеби би изненадиле.
Кире беше најдобар играч на подготовките во 2011, Ѓуроски уште не се покажал ниту во аматерска конкуренција.

Знам дека е long shot, ама стримче нешто...?

Ако салава не е полна ќе се разочарам..

Филингот кога ја гледаш Македонската кошаркарска репрезентација на ТВ после подолго време :vozbud:

Филингот кога го гледаш Самарџиски..:facepalm: :гомце:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom