- Член од
- 20 август 2012
- Мислења
- 1.426
- Поени од реакции
- 448
Кој е тој Ѓуроски,кај игра?Ми се чини дека прв пат слушам за него....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Игра на трибини за колеџот Louisiana Tech.Кој е тој Ѓуроски,кај игра?Ми се чини дека прв пат слушам за него....
Лошо мислиш и се надевам нема да имаме прилика да се увериме во тоа. Соколов е измислен за Ѓуроски.Мислам дека моментално секој е покорисен од Соколов...
Многу би сакал Ѓуроски да влета наместо Соколов во потесниот состав за претстојново ЕП. Соколов е тотално непотребен, а Ѓуроски може да изненади. Убаво е малку свежа крв да се внесе, да не биде скроз закржлавен тимот.

Добри се овие од маркентинг кај One, ме наежија како средношколка на веспа.
Инаку ќе има утре пренос некаде?
Многу би сакал Ѓуроски да влета наместо Соколов во потесниот состав за претстојново ЕП. Соколов е тотално непотребен, а Ѓуроски може да изненади. Убаво е малку свежа крв да се внесе, да не биде скроз закржлавен тимот.
Многу ќе ни фали Бојан Трајковси. Штета, што пак се повреди пред ЕП. За него е штета, а не за Кире Николовски за кого ќе тупат (предвидувам) по медиумиве...
Инаку, и на последната утакмица дома пред ЕП во Литванија, Тоше се „враќаше“, тогаш од повреда.
Еве, кој подзаборавил:
Со мизерни 85 минути во 3 сезони на колеџ мислам нема што да понуди. Па деца со негови години веќе се во Нба а тој неможе да добие солидна минутажа на колеџ.
Мислам дека со Брчков нема да се греши доколку добие шанса.
Од Ѓуроски полош здравје. Искрено дури и Соколов е поарен од него. Јас се надевам на Брчков место нив двајцата.