Fantasy Premier League 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Aј и ова фантази да го пробаме. :D

2ltk0w4.jpg
Мали промени во составот:

20mmbo.jpg

А освен резервите треба уште нешто или добар си е тимот ?

Јас ако треба да менувам, би ги продал Шурле и Лукаку.
Мурињо не ми е баш сигурен кои играчи ќе ги практикува како првотимци.
Би одел на посигурна варијанта.

Би се ослободил и од Бегович. Сметам дека Стоук ќе бидат далеку послаби сезонава.
Можат само да сонуваат за оние 12 клин шит од минатата сезона.
За истите пари можеш да земеш голман од Арсенал, Ливерпул, Евертон... кои се далеку пред Стоук.

Хендерсон лани не добиваше некоја голема минутажа, но кога беше на терен знаеше да поентира. Оставам на тебе, иако јас за 6м би го одрбрал Сисоко, или пак Белами и 0.5м ќе имаш да се засилиш на друга позиција (конкретно резервен голман)

Остатокот од тимот ми се допаѓа :)

2e4draq.jpg

Еве новиот состав, Бејл напраи домино-ефект...

Повелете вратете ми за критиките што ги добивте :D

123.jpg

Untitled.png

Измените се чисто колку да ги има, него се мислам за Миралес, ми останаа пари во банка или пак да си го ротирам Ламберт со поскапи напаѓачи.

Мислам дека можеше да смениш играч пример доколку некој утре ви изигра слабо да ставиш на негово место од резервите што играат задутре , така беше видете затоа добро одберете ги сите што играат утре па доколку ви донесат 1-2 поени може да ги замените со друг од резервите што нема играно .

Мислам дека можеше да смениш играч пример доколку некој утре ви изигра слабо да ставиш на негово место од резервите што играат задутре , така беше видете затоа добро одберете ги сите што играат утре па доколку ви донесат 1-2 поени може да ги замените со друг од резервите што нема играно .

Тоа може на Фантази ЛШ и ЛЕ, но не и на ПЛ :)

Мичу и Мертесакер или Чико и Хазард?

Исто така сум во дилема дали Чех или Харт :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom